6 November 2014

Tutorial Wide Shawl dan Chiffon Shawl by Comel

Assalamualaikum, untuk entry kali ni aku nak share tutorials cara-cara pakai dan gayakan wide shawl dan chiffon shawl. Yer aku tahu yang aku tak berapa layak nak buat tutorial memandangkan, blom cukup setahun pun berhijab, Kalau ditimbang kira baru masuk 6bulan kot aku berhijrah ni. Alhamdulillah sejak berhijab ni terasa sangat dihormati dan sesetengah kaum terutama kaum adam tahu untuk membataskan pergaualn mereka dengan aku.Dan itu aku sangat sangat suka. Lebih dihormati gittew. So malas nak sembang atau taip panjang -panjang, soon korang gak yang bosan dan malas baca pun apa yang aku tulis. So persembahkan tuturial lengkap beserta gambar dan video. Diharap korang boleh paham dan semestinya aku memohon sesangat kalau terase annoyed dengan bahasa dan bebelan aku yang tak berapa clear tu..tutup je sound tengok je sequence aku lilit okeh. Seriously aku tak pandai nak cover atau guna bahasa wartawan/ host ni. Cukup lah aku setakat diri aku. So semoga korang berpuas hati dan selamat bershawl uolls... caiyokk!!!


Tutorial 1 : chiffon Shawl


Tutorial 2 : Wide Shawl



Dan video lengkap yang takda filter.. abaikan lah apa je backdrop kat blakang dan sound system aku yg tak clear ok..







p/s :

Make up : sendiri
Tukang amik gambar : sendiri
Gaya : cara sendiri
Shawl : dari Diyana's handmade shawl @hijjab_cafe#PhotoGrid#tutorialwideshawl#comelstyle#mommypunya #mommysazriel

4 comments:

  1. Mudah ja tengok akak buat tutorial.

    ReplyDelete
  2. Mula2 dulu ssh la jugk.. smpi lilit leher tercekik la.. skg alhamdulillah dah pndai skit

    ReplyDelete
  3. Bukan pandai sikit ni akak, pandai banyak :p

    ReplyDelete
  4. Invisible Me - hihi..masih lagi blaja dik

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Total Pageviews