12 November 2014

Segmen#2: Bloglist Disember 2014



Pendapat aku tentang Blog Kataubaid adalah...

  • Tuan blog seorang lelaki which is pertama kali aku join dari owner page nya adalah lelaki.. hihi
  • Blog simple light dan sangat senang nak review
  • Entry yang lebih kepada personal life dan lifestyle 
  • Appearance blog page macam owner blog lelain (lelaki) mestilah sesimple boleh..mane ada kerawang bengkok2 cam gegirl.. heheh. 
Itu jela kot pendapat aku tentang blog kataubaid ni. hihi.. (ikhlas ni tau)

So sesiapa yang berminat nak join segmen ni mudah sangat. Klik je image dan link yang aku post tu. As simple as that. All the best uolls.


This entry was posted in

8 comments:

Invisible Me said...

Selamat bersegmen ;)

ComelComot said...

Tq dik

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Salam Perkenalan.
Follower #742.
drshikinzainal.blogspot.com

MissNadia said...

datang dari segmen yang sama.. salam singgah dan salam kenal.. N dah follow sini :D

http://kapas-putih.blogspot.com/2014/11/segmen-2-bloglist-disember-2014.html

ComelComot said...

MissNadia- thanks for following me.. will follo u back ya

ComelComot said...

nurashikin - tq sbb singgah

ubai ismail said...

Assalamualaikum..terima kasih kerana sudi join segmen ubai ^^

ni link tuk ke senarai peserta : http://kataubaid.blogspot.com/2014/11/senarai-8-bloglist-disember-2014.html

senarai bloglist akan di update kemudian ^_^

ComelComot said...

Sesama Ubai Ismail..

Cuba Klik tengok apa jadi!