9 November 2014

Daddy volunteer masak

Alhamdulillah lega rasanya bila asben menyuarakan yang dia akan masak untuk lunch hari ni. Nak nak dalam weekend ni nak lah berehat sakan. Rilekskan kaki tangan dari hayunan senduk kuali.

So menu yang bakal daddy masak adalah, menu killer beliau iaitu masak lemak cili api ayam, ikan masin goreng dan telur goreng. So today aku jadi madam taitai juntai kaki geleng kirikanan sambil layan azriel tengok katun.. heavennya..

Thanks dad..sedap lunch yang u masak... yumyum.. untuk azriel mommy dah masak siap2 bubur nasi...

2 comments:

orked violet @ SYA said...

Pergh..ingat kan klw asben masak cam telor goreng ke, ayam kicap ke, skali gulai lemak siap ad ikan masin lagik!

I is jeles. Nak cari asben sorang ah! hahahaaha

ComelComot said...

orked violet @ SYA - hahahah.. boleh2 saya doakan awak dapat satu macam apa yg awak hajatkan ... tapi tujela killer menu yg asben bole masakkan hahah

Cuba Klik tengok apa jadi!