27 October 2014

Segmen Awesome Blogger Bloglist


Segmen Awesome Blogger Bloglist bakal berlangsung dari 24 Oktober 2014 hingga 30 Oktober 2014. Tujuannya untuk mengumpul para blogger untuk disenaraikan dalam bloglist blog ini sambil berblogwalking ke blog para blogger. Semua yang join akan disenaraikan dalam bloglist 'AWESOME BLOGGER'.

Syarat-syarat
  • Follow blog Invisible Note
  • Like facebook Invisible Note 
  • Buat entri bertajuk Segmen Awesome Blogger Bloglist
  • Copy coding dalam entri INI dan publishkan
  • Copy URL entry dan pastekan di ruangan komen entry INI
  • Siap

Tambahan (optional)

IM baru buat instagram, kepada yang sudi boleh follow instagram invisiblenote


Semua blogger akan disenaraikan dalam bloglist dari bulan November hingga Disember 2014. Senarai peserta segmen juga akan disenaraikan dalam entry selepas tamat tarikh segmen. Berharap mendapat sambutan. Terima kasih semua :)

credit to mialiana.com

12 comments:

Invisible Me said...

Terima kasih bebanyak join, support segmen IM. IM follow blog ni ;)

ComelComot said...

Tq IM sudi follow page kita.. Sepp tanda persahabatan..

Invisible Me said...

Sepp balik. ^_^

ComelComot said...

heheheh..nanti buat contest lagi nak join.. bukan apa.. tgk blogger lain bbuat macam syok je..

Yun Sing said...

Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

Mia Liana said...

salam... mia singgah dari segmen yang sama..

http://www.mialiana.com/2014/10/segmen-awesome-blogger-bloglist.html

- Mia Liana -

ComelComot said...

Yun Sing - tq for dropping by

ComelComot said...

Mia Liana - tq kak sudi singgah xsangka akak sudi singgah page saya

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye..ayu ada juga buat segmen...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segmen-awesome-blogger-bloglist.html

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-awesome-blogger-bloglist.html

ComelComot said...

InsyaAllah ayu akn sy singgah nt. Tq sbb singgah tau

ComelComot said...

Fadhil- tq2 singgah. Nt page kamu jugak akn sy terjah

Cuba Klik tengok apa jadi!