7 October 2014

RAYA HAJI 2014

Assalamualaikum.. semua.. dan selamat menyambut hari raya haji semua... wahhh nampak tak mood aku happy sangat2.. Eh takdalah happy mana pun cuma nak menaikkan semangat hari selasa yang kena masuk keje.

Tahun ni kami sekeluarga takda buat sebarang qurban, hanya menerima daging-daging pemberian orang yang buat korban.. hihi..

Sebenarnya takda apa yang nak di cerita, sebab otak dah beku lah.. huhu takda idea lah.. hurm.. jomlah layan gambar kami 3 beranak sepanjang hari raya haji.

   
WEEFIE






Aku rasa gambar ni nampak macam aku duduk tak brapa stabil..apakah aku tak ready atau over control macho.. hurm..lantaklah ini je yang sempat acik snapkan masa tuh, ngat nak pose lebih-lebih dan banyak banyak lagi.. tapi anak aku dah melalak minta nak dukung.. uwargghhh.. adatlah gasak la ko weii dah jadi ibu camni lah. Tak mampu dah nak gedix santai macam zaman bujang2 dolu..


Posing sipi2 tepi garaj umah, nak pose tengah2 laman, cuaca tengah panas terik lak tu,, sipi2 pun jadilah.. bersama props bunga bungaan mak. dan berlatar belakangkan si baby snowy forte.


 Ecehceh... boyfie i yang makin kembang kalah cik siti wan kembang, takpe maintain sweet, I tetap sayang u daddy walau u dah bambam macam kueh apam..


Nyawa dan jiwa mommy semoga kami kekal bersama hingga akhir waktu Insya Allah..


 Nangis sebab marahkan daddy tak bagi main kat luar, cuaca panas dahtu awak sebok nak main susun selipar selipar kotor, mau tak kena marah.

 Dua beranak ni songkok dah tak tau pegi mane.. togel je kepala masing masing..geram betol. mommy yang hover bersiap huhu..

2 comments:

hyde dea said...

'tak mampu dah nak gedix santai macam zaman bujang2 dolu.....;
.omg...omg... mcm dah nampak je i pun akan jadi mcm ni dlm setahun dua ni....adeh

ComelComot said...

Hyde Dea - hahahah babe rileks lah.. maybe..maybe lah macam i kot,.,,tapi xsemua sama lah..maybe anak u esok sopansantun gitu. hakahakhak azriel ni tahan lasak xhingat memang cacar merba lah kitaorang nak menenangkan keadaan.

eh..eh.. tunggu anak besar skit dah boleh gedix santai balik ..

Cuba Klik tengok apa jadi!