30 September 2014

KASI hadiah untuk tersayang hanya dengan hujung jari.

Sekarang ni masa sangat terhad untuk kita luangkan bersama tersayang atau kawan kawan. Nak nak sekarang aku dah bergelar ibu, masa terlalu terhad setiap hari dihabiskan dengan menguruskan hal anak kerja dan tugas seharian sebagai isteri, kadang kadang buat aku terlupa untuk mengingati hari hari penting tersayang tak pun dah takda masa untuk lepak borak bersama kawan kawan, sampaikan hari jadi best buddy pun boleh tak ingat. Trus sentap kawan baik korang kan?

Disebabkan terbaca satu post menarik dari blog Cik Epal, tentang satu Apps baru yang dipanggil KASI. Hah nama dah rare.. So ape lagi kasi jela kat sape2 yang korang nak kasi. Nak KASI apa?? hah so ni detail Apps ni. Apps KASI ni korang boleh je download dari screen henpon canggih manggih korang tu, apps ini juga bole diperolehi dlm IOS juagk ANDROID dan ianya boleh dimuat naik secara PERCUMA aka FREE.

Kelebihan KASI ni, Korang yang super duper pack jadual seharian untuk keluar mencari sesuatu yang istimewa atau ingin atau berhajat untuk buat surprise pada family org tersayang ni, boleh lah kiranya download apps ni, dimana sistem apps yang amat memudahakan masa, jimat tenaga dan hanya mampu diuruskan dalam sekelip mata menggunakan hujung jari korang. Hah! terkejut??! ialah aku tak tipu. Mulai sekarang dengan kemudahan Apps dari KASI ini, korang boleh menghantar hadiah kepada sesiapa sahaja yang korang nak berserta caption menarik bagi menyatakan bertapa mereka mereka ini amat bermakna kepada korang.

Semua product dari KASI apps ni ditaja oleh jenama tu sendiri dan penerima boleh menerima barang serta merta tak percaya.. OK.. buktinya aku pun buat..

 Yang ni aku buat untuk kawan2 aku, sesaja try test, Tapi berjaya buatkan kawan aku happy dan jugak aku. dengan hujung jari pun mampu gembirakan semua orang.



 So jangan risau banyak merchant pilihan yang mampu korang pilih untuk penghantaran hadiah ok. movie, food vouchers, appearal, spa pun hado..




Yang ni aku KASI kat kawan baik aku, die dah nak nikah, so biasanya pompuan yang akan pegi spa before weeding kan? tapi yang ni aku buat kelainan bagi KASI Spa ni kat  dia. kira boleh lah die nak manja2kan badan sebelum bigday die.



Apa lagi.. jom install, jom pakat pakat bagi adiah jom..yeahhhhh bestnya ... hantar hadiah dan dapat dengan serta merta..

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!