21 August 2014

Abadikan gambar Instagram korang kepada Monstagram.



Nak tunjuk parcel dah sampai tapi amik gambar sampai penuh badan.. saja nak glamerkan tuan punya badan.

Ok sampai masa aku nak update pasal kecanggihan teknologi masa kini, bila gambar korang yang selama ini dikongsi melalui instagram kini mampu direalisasikan melalui 3 carayang diperkenalkan oleh MONSTGRAM.COM
  • Krinkle Kuts
8pcs = RM19
20pcs= RM38
  • Coloroids
8pcs = RM19
20pcs= RM38
  • Magnets
8pcs=RM21
20pcs= RM42


Aku order Krinkle kuts. cantikkan??

Bersesuaiian dengan motto apps ini "Print your hearts out to recreate your moments in shapes and forms that you actually want. " setiap photo diabadikan mengikut kehendak pelanggan. Dan sangat sesuai lah dengan life style sekarang yang suka mengabadikan setiap detik melalui gambaran. Tapi selalunya kita akan share dan simpan gambar2 kita ni dalam facebook ataupun beria guna camera canggih berevolusi tinggi seperti DSLR tapi bila part cuci je mesti lupa lah nanti lah, sudahnya gambar berkulat dalam memory hardisk korang kan. Hah! itu pesen aku lah tu. Beria posing maut bagai nak rak konon2 nak frame kan semua kat dinding, bajet can be as a motivation untuk kekal yakin setiap hari sudahnya. haram.. memang tak lah. Dan amat sesuai jugak lah bagi golongan yang suka travel. Yela orang yang travel ni biasanya akan share moment dengan friendlist untuk bagitau satu dunia yang die dah sampai menara eiffel kat paris. tuuudiaaa.. dah kalau snap gambar banyak sangat nak cuci memang leceh, so biasanya gambar yang korang share dalam instagram adalah the best caption yang korang hada untuk showoff kat masyarakat dunia. bertapa ko happy dan rarenya aksi korang disaat itu. Dan semestinya bertujuan untuk itulah Monstagram dihasilkan. Dengan memudahkan kerja korang setiap gambar yang di print adalah berdasarkan gambar2 yang ada dalam akaun instagram korang. and..and..have to make sure yang korang memang dan WAJIB ada akaun instagram ok! Kalau takda mintak kawan ko snap gambar korang dalam IG dorang pahtu mintak tumpang die cucikan gambar korang.

OK lah citer banyak tak guna bukan korang akan baca semuanya penulisan karut aku ni.

 IG Monstagram   , 
FACEBOOK Monstagram
Untuk sebarang maklumbalas dan komen boleh email dorang ok Email Mostagram

Shipping terms yang ditawarkan Monstagram...


Shipping


Do ship internationally.
Usually 4-10 business days, unless it gets stuck at your post office.
Tracking is unavailable with the free shipping option. Tracking is available at an additional cost for each parcel: (jangan risau kalau barang tak sampai yer)
MYR2.2 (to Malaysia)
THB46 (to Thailand)
USD1.5 (to international addresses)


How is shipping calculated?

Orders from Malaysia:
Non-traceable deliveries within Malaysia are free-of-charge. Extra fees apply to shipping to other countries, calculated by parcel weight.

Orders from Thailand:
Non-traceable deliveries within Thailand are free-of-charge. Extra fees apply to shipping to other countries, calculated by parcel weight.

International orders:
Non-traceable deliveries to all countries are free-of-charge.
Refunds and cancellations




boleh cancel order tak?

Our systems are automated such that your orders go straight to our printers within roughly an hour after your order has been finalized. As such, cancellations are only possible within that timeframe.
Staying in touch








0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!