Assalamualaikum,

Adoiyai berhabuk sudah blog page aku ni mandangkan waktu sekarang lebih banyak dihabiskan bersama anak berbanding zaman bujang dahulu. sikit2 mesti nak update ape saja citer kat blog. Bizi kot..or buat2 bizi. Ok macam biasa lah kalau insan akda hari yang betul2 lapang nak tekan keybandroidsecara aman dan lame memang jangan harap lah aku boleh keluarkan post terbaru. So sebab tengah takda keje kat office ni, nak2 bestbuddy geng lepak lunch plak kena onduty kat lua office.

 Ada lah masa free aku nak menjamah papan kunci komputer aku ni. Hah skema tak ayat melayu aku?. Ini gara2 ternampak terbaca tertarik terkenang ter..ter..ter terasa nak join contest cik MOMOY  kita ni. Menariknya antara giveaway yang ditawarkan. Tapi aku belom tentu dapat sebab kalau nak dibanding yang join sebelum aku contest2 ni memang canggih manggih typing masing2. Ape2pun aku mampu mencuba nasib disamping aku nak update blog aku yang makin bersawang dan debu habuk berhame ni.

Syarat 2pun insyaAllah aku boleh penuhi. Xsusah mane pun janji ikut semua arahan. seperti

  • 2 Perkara yang Aku SUKA dengan blog Momoy
  1. Jujur aku cakap aku suka dengan sikap momoy yang kawaii, rajin laya post aku yang boring dan sangat friendly walau kami tak pernah jumpa , siyes aku kenal die sejak zaman bujang lagi (Dunia Cyber), nah! skang aku dah beranak pun. Tapi momoy masih ingat dan rajin komen disetiap entry aku. Paling penting post2 Momoy tentang info2 kecantikkan  buat aku tertarik nak datang singgah blogpage die.
  2. Momoy suka benda yang cute dan segala pemilihan warnapastel dalam blog die adalah warna kegemaran aku jugak. Kira aku suka jadikan blog die panduan aku. Paling penting bila die update pasal product Korea, sangat2 comel.
  • 2 Perkara yang Korang yang aku TAK SUKA psal blog Momoy 
1.      Lamenya nak tunggu new entry    memandangkn momoy slalu kena os..

2.      Xda yang aku xsuka. Frankly aku xda ape yang xsuka blog veliau. Nak buat camne sebab blog veliau xda yang cacat celanya dibandingkan blog aku. (Xpela momoy xdpt jadi winner yg pntg cml da bgtau on my own opinion.

So aku suka sangat2 nak tag 2 Insan ni

●adrena
●hasina

Akhir kata dari aku. Dapat xdapat menang contest ni xkisah. Janji aku dah cuba sebaik mungkin. Nak cari kelemahan orang bukan senang. Nak puji pun perlu ikhlas. Ape2pun slamat berjaya bagi yang join GA Momoy ni ok.


P/s ♥ update entry ni guna android je bak ang.. kihkih mampu?
Categories: ,

2 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

Waaaa... memula sekali nak nangis boleh tak
dear comel ni suka buat momoy terharu
kih kih kih

dan tak lupa juga nak ucap thx u banyak2 pada comel coz sudi join dan support GA momoy nih.
dan tolong peluk cium azriel bagi pihak momoy tau
haip. geram sangat pipi dia. gebu sangat

ComelComot said...

Hihi bkn slalu ada masa nk karang post baru byk sgt nk hupdate tapi mmg sgt xmngizinkn. Masa dah x slalu lapang macam dulu. Huhu.. a bit tired tapi hilang bila tgk telatah anak.
Sorry momoy sbb menulis xsebagus blogger lain tapi itulah yg sbnrnya yg nk disampaikn. Smoga blog momoy akn trus dikerumuni followed yg ramai2 ribu2 lemon lgi ok.
Ok azriel dah blas kiss n pluk kat momoy blik. Hihi

terima kasih datang singgah