8 March 2014

Foot Musk dari It'S Skin.

Produk ni aku beli dengan kawan aku yang mane sama sama pergi bercuti di Korea. Kira share beli la. Kalau korang nak tahu. Produk kecantikkn kat sana memang murah gile. Boleh beli borong gitu. Contoh macam musk ni. Kebiasaannya 1 paket ada 20keping baru rm20. Kalau kat sini. Sah sahlah mahal.

So produk musk yang aku nak preview kali ni. Adalah foot musk dari It'S SKin.


Cara pemakaian dan keadaan permukaan kulit sebelum apply 

Result selepas apply
Tadaaaa...


Review :

Sangat bagus. Result serta merta. Cecair yang terkandung dlm produk sangat moisture. Tapak kaki tumit terasa sangat halus. Lembut dan terasa lembab. Bau pun wangi. Mampu hilangkan rekahan pada tumit kaki. ( bagi wanita yang tiada masa untuk manjakan kaki korang cam ako memang sangat sesuai lah) sebab cara penggunaan yg mudah. Semudah pemakaian stoking. Biarkn selama 20minit dikaki seterusnya setelah selesai hanya sedikit urutan kecil untuk spread out lebihan cecair supaya meresap ke dlm kulit. Hasilnya sgt memuaskan. ♥♥♥♥♥

7 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

hihi...momoy pun guna foot mask nih tapi brand lain...
jelesnya harga murah giler...
kalau pergi lagi nak kirim borong face mask n foot mask dan apa2 lagi la kat comel

hey, rindu momoy kat comel. dan si comel azriel

kekman said...

Hi. Saya pon ada masalah tumit pecah juga. Baru je buat entry. Jemputla di sini http://goldenlounge.blogspot.com/2014/03/peraduan-akibat-tumit-kaki-merekah.html
Salam ziarah juga :)

ComelComot said...

Miss you too momoy lobg time no see. Siyes lame btol xcontact kan? Momoy sihat?

InsyaAllah bulan 6 adik nak g korea boleh lah kalau nak kirim

ComelComot said...

Kekman owh yeke? Ok2 sy singgah. Tq sbb drop down kat teratak saya. Jmpt dtg lagi ok

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhh nak... nnti boleh momoy transfer duit n minta tolong kirim ke dia. notify me tau =)

ComelComot said...

ok boleh momoy bln 6 ni die pegi nanti comel kirimkan..ok.

.::: Princess MOMOY :::. said...

yay ! ok. bereh boh. nnt hujung bulan may nnt momoy contact comel semula ye.

Cuba Klik tengok apa jadi!