10 December 2013

Review Beauty Concept Whitening Capsules Set





Hah Kali ni nak buat review tentang Beauty Concept Whitening Capsules Set. Ok inilah pengalaman aku. consume makan vitamin yang aku amalkan dalam tempoh sebulan dan hasilnya adalah sangat memuaskan, yang penting result selepas sebulan penggunaan menjadikan aku tarikan kekawan, yang bertanyakan aku. Apa yang aku amalkan atau brand make up ape yang aku pakai sebab nampak kulit aku sekata. Hah..kan..untuk daik2 manis yang merancang nak built up balik kulit kusam mati atau tak bermaya tuh boleh lah cuba, atau hakak hakak yang bakal cecah 3 series cam aku ni sangat sangat lah labus kalau nak makan serta amalkan. Tak rugi pun jika ia untuk kecantikkan luar dan dalaman kita sendiri. Mahal takpa bila dipuji kita jugak yang untung kan. So nak tau antara kandungan bagi setiap botol yang aku amalkan sila luangkan sedikit masa untuk baca detail kandungan bahan yer. Ini berguna bagi encik/cik farmasi yang nak kaji tahap keselamatan produk yang aku tengah makan ni.

ALPHA LIPIOC ACID
800MG
Alami perubahan kulit anda dalam 14 hari
30 gel kapsul

Alpha Lipioc Acid (ALA) adalah ko-enzim yang boleh diperolehi dalam sel-sel mitokondria. Fungsi utamanya adalah untuk bertindak sebagai ko-faktor dalam proses pengeluaran tenaga badan. Ia juga merupakan sejenis antioksidan, juga dikenali sebagai "antioksidan sejagat" kerana keberkesanannya dalam kedua-dua medium yang berasaskan air (seperti darah), tisu lemak dan membran. Produk nutrisi pemakanan Beauty Concept dihasilkan dengan piawaian berkualiti tinggi untuk keberkesanan dan keselamatan. Setiap produk Beauty Concept memenuhi atau melebihi standard dan keperluan yang dinyatakan dalam
Peraturan FDA, dan Amalan Pengilangan Baik (GMP).

COLLAGEN C
500MG
CoEnzyme Q10 Citrus Bioflavonoids
30 Gel Kapsul

Kolagen adalah bentuk yang paling banyak protein semulajadi yang terdapat dalam badan. Kolagen adalah bahan utama yang menyokong struktur kulit. Ia memberikan kekuatan pada kulit dan kelembutan ditambah dengan keupayaan yang wujud untuk mengekalkan kelembapan. Kolagen mempunyai peranan utama dalam mewujudkan dan mengekalkan kulit yang sihat di seluruh badan dan protein anti-penuaan untuk jangka masa panjang. Kolagen juga menggalakkan pertumbuhan rambut dan kuku yang kuat. Beauty konsep Kolagen peptida C mengandungi bahan-bahan aktif seperti Ko-enzim Q10, Citrus Bioflavonoid, dan Vitamin E.

GRAPE SEED
500MG
Dengan L-Glutathione
30 Gel Kapsul

Menggalakkan Jantung Yang Sihat: Gabungan biji Anggur dan L-Glutathione mempunyai aktiviti antioksidan yang lebih daripada Biji Anggur sahaja, dan merupakan salah satu sumber terkaya dengan proanthocyanidins, antioksidan yang boleh menghadkan kerosakan oleh radikal bebas dan membantu untuk menjaga dinding arteri fleksibel, satu bahagian penting dalam peredaran sistem badan. Ianya juga boleh mencerahkan tona warna kulit anda secara semulajadi. Produk nutrisi pemakanan Beauty Concept dihasilkan dengan piawaian berkualiti tinggi untuk keberkesanan dan keselamatan. Setiap produk Beauty Concept memenuhi atau melebihi standard dan keperluan yang dinyatakan dalam Peraturan FDA, dan Amalan Pengilangan Baik


  1.  parut jerawat pada kulit mula pudar secara perlahan dan menjadi cerah
  2. jerawat pada badan serta pada bahagian yang tak di ingini juga akan berkurangan menjadikan makin lame jerawat akan hilang dengan sendirinya.
  3. Sangat sesuai bagi yang mementingkan kecantikkan serta inginkan kulit putih kemerahan.
     
  4. Rambut dan kulit akan melalui proses pembaharuan menjadikan ia kelihatan lembab dan rambut akan nampak bersinar.
  5. Paling penting bahagian dalaman serta garis garis halus juga kulit gelap akan berkurangan menjadikan ia semakin cerah dari sebelum
  6.  
Hasilnya pada kulit sendiri

tadaaaaa....  




See..hanya mengenakan sedikit moisturizer eyeliner dan lip tint...baru sebulan makan sungguh sungguh tak miss..kalau lagi 2, 3 bulan tak tahu lah.

Oklah tak mo citer banyak kalau berminat nak tahu atau nak order boleh je Whatapps kat no ni 016-2036758 ok.
  

Cuba Klik tengok apa jadi!