30 December 2013

AGM FORTE LADY GROUP 2013

Pada 29 hb selang 2 hari bakal kita jejaki hari tahun baru, club aku sekali lagi mengadakan satu pertemuan yang berlansung di Taman Ekuestarian Park, Putrajaya. Hah ape yang ada kat sana?? kat sana ada kuda. so korang kalau pegi sana leh lah tengok kuda tunggang kuda, belajar naik kuda untuk pertama kali hah bagi makan kuda pun boleh. Tapi haruslah melalui cara yang betul. Kena lah korang jumpa dengan trainer atau person incharge yang jaga tempat perlindungan kuda kuda tu.

Eh pasal citer kuda lak ni? ok proceed dengan acara gilang gemilang ni. Memula kita semua berkumpul jam 4ptg ..dalam duk tunggu yang lelain sampai kitaorg bergambar la sampai lebam dulu. Lepas bergambar dah semua members da sampai kita di bawak oleh pn president Cik Liz ke tempat kuda, disana seorang daripada staff situ telah berikan sedikit briefing berkenaan kuda. Cara penjagaan jugak cara kendalian. Dapat lah merasa bagi makan kuda. Hihi aku memang xla sbb kuda tu cam gangster je usha cam xpuas hati so memang tak lah aku cuba ..akuttt. lepas dengar penerangan kami dibawa kepadang untuk merasai sendiri pengalaman tunggang kuda...lepas puas tunggang kuda. Barulah sesi giler gambar bermula..dan terus ke acara makan sampai kenyang dan bergambar lagi chitchat..akhirnya bersurai.
Pengalaman yang sukar dilupakan sebab dapat berkumpul berborak bergambar bergurau. Bukan selalu dapat jumpa. Thank you  penganjur next year buat lagi ok.

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!