Nampak je cam 3 keta tapi sebenarnya 3..ini memandangkan parking space yang sangat limited kami jadikan 3 role bertindih ya..
 

Ini kali pertama aku join kelab yang semuanya perempuan Alhamdulillah mereka super duper comey+cute+sempoi+happening+sporting.

Pada 14/12/13 adalah tarikh dimana kami berkumpul untuk beramah mesra. Ok Ini kali pertama lah aku bersua muka dengan mereka mereka yang hanya sebelum ni hanya bertegur sapa dalam Whatapp. Zaman dah maju kan? Whatapp jela kalau nak tanya apa apa.

Pada perjanjian sebelumnya organizer dah planning nak buat AGM pada tarikh tu, tapi salah seorang dari ahli tak dapat menghadirkan diri disebabkan masalah peribadi. So bagi tidak mengecewakan ahli lain, ada yang mencadangkan supaya event tu tetap berjalan tapi bukan lah dipanggil AGM. Ini majlis  ramah mesra antara kami jela. Memandangkan Kak Oshin dah buatkan kek Candy Crush sepanjang hari kot dia buntang mata buat kek tu. So bagi tidak menghampakan hasil usaha kak Oshin kitaorang putuskan untuk datang jugak ke Jeram.

Aku join tapi tak bawak keta, atas sebab sebab dimana ada anak kecik nak drive jauh dan lewat malam sangat lah tidak bagus. Tapi sebab jaga hati kawan kawan aku pegi lah jugak. Nasib baik ada Sina, kebetulan tinggal berhampiran rumah je, dia lah yang baik hati offer aku naik skali keta ngn die so dapatlah aku monitor Azriel. Lagi pulak cam tak tau je husband aku kan sangat protective mestilah dia xizinkan aku kalau nak darive jauh jauh kan.

Jom layan gambar lah dulu ok..sepanjang aktiviti berlansung.




  Sebelah malam lak kitaorang makan kat Medan ikan bakar dekat dengan aroma ikan bakar. Kata diorang situ la cheaper dari Aroma. So memang sangat berbaloi bila Hidangan yang kami makan hanya perlu belanja RM200++ sahaja. Murah yer sebab bebudak ni order makan ikan besar ala jaws tu xhingat 3 hekor kot. Ketam lagi, udang,sotong,tomyam bb kailam,stim 3rase,celoptepung, air 3jenis 5jag. hah..tak banyak ke tuh??







dan semua hidangan ni 2 set..murah x?kan..so makan lah sampai lebam..aku memang tak makan ikan ikan pelik n besar ni.

Malam lak diorang bawak ronda kat kuala selangor naik bukit








Ok kenalkan mereka dari kiri : kak Azeana,Jsya,Sina,Wansu ngokngek,akulah, K. Oshin (inilah tuan founder cake candycrush ) dan last skali Firas. awek jopun (mereka sume super sempoi) Bak kata si Jsya "from strangers become Family"

Ok korang nilah 1st time ever aku dapat join gang Forte dan semuanya gurls yang sangat sempoi dan happening. hopefully our next mission will be the same activity but in diffrent mode,time and place. Enjoyed it so much!!

2 comments:

  1. i like!! namaku diseru di sini.. hehehe

    ReplyDelete
  2. ouch..hasina sampai sini u mencari aii..skang MIL sgt touching ngan DIL..tq yer gelpren yg sgt prihatin ekekekek

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid