7 December 2013

IN2IT Lip Gloss Review


Hari selasa minggu lepas, aku keluar lunch ngan dak Wani. Budak baru masuk dan dan terus jadi gang lepak aku. Huh..terbaik Wani. Dan dan tu jugak jadi gang mak mak, asal jumpa lepas citer pasal anak masing masing. Hah ko mak orang katakan..selain gosip liar setelah bergelar ibu ni topik ANAK adalah yang utama. Ok taknak komen lebar pasal tu sebab tak masuk dalam ini cerita. Ape yang aku nak share nagan korang adalah, masa keluar lunch tu kitaorang pegi lepak Ampang Park (port makan paling dekat ngn opis) Guardian ada buat SALE!!! ok Buntang mata..tak mampu mengelak tup tup tup terjebak ngko!! Hah seperti biasa kalau dah nama pun PEREMPUAN, WANITA, REMAJA..eh..silap...dah tak remaja dah..tapi masih maintain muda..kihkih..terrembat ini Lip Gloss lah..Nak buat macam mane? dah offer murah gila kentang, tak mampu nak menolak..RM5 seunit. tak ke boleh giler kan?Apa lagi aku rembat 2 jenis yang ni jenis HOT SPOT. Memang HOT!!! seksi meksi bibir korang bila apply..munggil gitu..ouchhh i like it a lot!!! Boleh jadi bahan goda laki ehem ehem ni.. lagi satu NUDE reddish. Cantik gak bila pakai tak nampak cam pakai lip tapi bibir nampak sangat moisture..

Review  aku pasal lip gloss in2it ni;
  • sangat moisture
  • kilatan dan litupan penuh
  • warna yang segar
  • tekstur yang ringan
  • effect yang seksi
  • tahan lame dan warna sekata.
  • yang ni paling best---- MURAH SEBAB BELI MASA SALE---HANYA RM5 seketul. dan expired date 2017. ( berbaloilah kan..tak sempat expired kot terus habis).
Taraaaaaa................



Seksi tak bibir aii uollss...?? kan...heheh ok lah itu jela review aku pasal lip gloss in2it ni. So sesape yang terbaca post ni sebelum 11/12/13 ni boleh lah datang Ampang Park. Sebab booth untuk SALE!! hanya bukak sehingga tarikh itu. Sekian.
 

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!