29 November 2013

Baby Shower untuk Kak Hanim

Petang jumaat yang sangat riang ria cuti sekolah, kami beramai ramai planning buat surprise baby shower untuk kak Hanim yang Bakal menimang cahaya mata yang ke 3. Kenapa kali ini nampak meriah sebab inilah julung kalinya kak Hanim bakal menerima kehadiran seorang putera. Yer yang terdahulu dua2 anak veliau adalah Anak gadis yang super comey cute sempoi (aisha n Alia). Seramai 12 orang yang RSVP. sebahagian lagi tak dapat menghadirikan diri atas sebab tersendiri. Venue untuk kali nih hanya sempat prepare di bilik Boardroom CGP. Sorrylah kak Hanim sebab ini kali adhoc punya event kan..mau tak cuak asek dengar akak cakap perut akak mengeras. Macam tanda nak sampai waktu. Jadi bagi mengelakkan akak akak terberanak sebelum surprise party ni. Kami buat cepat cepat ok.

Kami buat waktu solat Jumaat, dimana kaum lelaki sah sah memang tidak di jemput sebagai attendees yer. Kak Hanim see..see kitaorang sanggup sacrifice our window shopping semata mata untuk celebrate ur happy moment sebelum you give birth nanti.  

Riang ria si mak budak dan anak anak dara Cradle







Inilah dia si Mommy yang bakal meletup tak lame lagi. Kitaorang bakal rindukan lagak kepochi u kak..lepas ni kena tggu 2,3 bulan lah untuk dengar soklan u "Wei Korang g makan mane? I nak kirim boleh?" mungkin selepas ur maternity leave la kot. heheh Moga akak selamat dalam segala hal ok dan baby sihat hendaknya. Semoga Allah permudahkan segalanya ok. Amin..


0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!