25 October 2013

Kasut getah bling bling

Dah lame xshopping sejak ada anak ni. Segalanya untuk anak semata. Kalau harga barang yang aku suka lebih dari rm20 mesti pikir lebih 100x nak beli tapi kalau barang untuk anak sikit pun aku tak heran. So tengah duk lepak lunch memandangkan hari jumaat kami kaum perempuan ada masa yang panjang untuk window shopping so aku guna kesempatan ini untuk berbelanja. Tak mahal pun rm20 sepasang.

l
Camne cantik x? Heheh...terminat plak..

2 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

amboi kasut baru dia
hehe....comey2
hai comel lama momoy x singgah sini
azriel pun dah besar
blog pun makin cantikkkk
siyesss

ComelComot said...

Hye momoy. Mane menghilang ni. Adoiyai..rindu momoy tau..mesti offshore ni kan? cpt3 update blog momoy ok nk baca.

Cuba Klik tengok apa jadi!