25 October 2013

Kasut getah bling bling

Dah lame xshopping sejak ada anak ni. Segalanya untuk anak semata. Kalau harga barang yang aku suka lebih dari rm20 mesti pikir lebih 100x nak beli tapi kalau barang untuk anak sikit pun aku tak heran. So tengah duk lepak lunch memandangkan hari jumaat kami kaum perempuan ada masa yang panjang untuk window shopping so aku guna kesempatan ini untuk berbelanja. Tak mahal pun rm20 sepasang.

l
Camne cantik x? Heheh...terminat plak..

2 comments:

  1. amboi kasut baru dia
    hehe....comey2
    hai comel lama momoy x singgah sini
    azriel pun dah besar
    blog pun makin cantikkkk
    siyesss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye momoy. Mane menghilang ni. Adoiyai..rindu momoy tau..mesti offshore ni kan? cpt3 update blog momoy ok nk baca.

      Delete

Pinkygroupsaid

Total Pageviews