15 August 2013

Favours untuk Aidilciptri

Operasi marketing team untuk bekerja keras memandangkan sambutan rumah terbuka untuk cradle pada 30 Ogos nanti. (walaupun aku dari CEO's office) aku lebih selesa bersama corperate/marketing team, sebab diorang sempoi dan bestttt!!!

So kitaorang melepak kat central market untuk cari benda yang boleh dijadikan door gift untuk tetamu. Antaranya
Photo frame camne ok x?
Design die sume cantik2 pinau mata
Yang ni aku paling suka. Kipas ni kiut satu lagi sgt2 berguna simpan dalam beg bila panas leh guna. nak2 bila Azriel berpeluh

Tu dia senior2 aku yang super detail tgk barang. walaupun diorang ni jenis cerewet tapi end result memang terbaik.


dalam tengah nak balik tiba2 ternampak coster ni..omakaih..sgt unik menarik n klasik sgt.. 

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!