22 July 2013

Daddy kena operate

Kesian daddy sbb terpakse menjalani minor surgery. Dengan itu jugak secara rasmi aku terpakse la EL. Mula mula dah kesan lame dah ketumbuhan daddy tu. Ngat tak kronik skali dah nak masuk 2 minggu masih tak elok. Ulang alik kinik maintain gak camtu dahla sakit." Kata daddy la" sbb die yang merase kan.
So kesudahannya bengkak menjadi besar sampai timbul kat pinggang belah kiri. At the end advice by doctor daddy kena la buat minor surgery untuk buang ketumbuhan tu. Kalau di biar takut melarat dan paling dibimbangkan adalah akan ada infection. Lagi melarat nanti lagi susah so baik kita prevent dari benda jadi lebih teruk.
Aku menghupdate pun menggunakan adroid saje. Maklumlah nmpak sedikit lapang sebab baby azriel awal pagi lagi aku dah hantar umah makngah. Rindu kak putri dgn die sbb dah 3 ari aku tak hantar. Kalakar daddy sbb cuak nak masuk or. Aku jenuh lah convinced him supaya jangan takut tak sakit.. ( boleh la blagak sbb dah penah lalui utk luka paling dalam) yer ceaser masa nak branak tu pun bius separuh. So daddy be brave I knew it u can do it ok...
Tadi antar die masuk or tengok muka pun ada sikit tenang moga daddy ok2 saja nanti. Semoga semua berjalan lancar ya. Doakan en suami saya. InsyaAllah..amin...

2 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

MOmoy doakan semoga cepah sembuh. Amin
comel doa banyak2 ye. tabah ye comel

ComelComot said...

terima kasih momoy..sayang momoy ketat2

Cuba Klik tengok apa jadi!