19 March 2013

Baby Shower untuk "Lil Prince"

Minggu lepas tengah ako tertiba tak sihat di sebabkan keadaan ako yang boleh dikatakan cemas jugak. boleh refer post yang sebelum. Bila dah masuk keje balik..Danii selalu ingatkan ako "babe nanti Jumaat kita makan makan ok?" Jadi ako cam biasa lah respond biasa "OK". (sememangnya aktiviti pada hari jumaat kami memang makan dan window shopping) takda lah suspect bebukan kan.

Jumaat yang di janjikan sampai..Kak Reen gerak keluar dulu sebab time tu Danii ada meeting ngn bos ako, ako diarahkan supaya follow keta Danii. Takpe lah dah nompang kan..Dan destinasi kami terus ke Pavilion..port kebiasaan kami untuk lunch yang panjang..

Sampai sampai je terus..buntang mata ako sebab nampak segroup bebudak opis..senyum2 sambil tepuk tangan ..oooomak..aih...dah cam retis diorang tangkap gambar ako yang masa tu tengah terkejut berok..rupanya diorang ada planning baby shower lil price (coming soon)..ish ish...time tu muka ako xyah citer cam kena tenyeh ngn cili api kot..malu lah semua orang tengok..yang xtahan siap nngan belon bagai..dahtu..siap ada tulisan "A New Little Prince" hahahah kantoi mak tgh peknen kan..(tengah pasan bajet slim..padahal perut dah boyot kedepan..boleh???



Ko tengok tuh tahap kemaluan ako yang xleh blah...


lagi malu yang tak mampu di bendung...


sementara tunggu makanan sampai post sane sini lah dulu..



itu dia..ketua segala rancangan..Adrena,Danii...( diorang ni kalau bab suprise kan orang memang superb!!!)


Sesi gambar kenangan setelah perut kenyang..adiah dah dapat siap bukak tayang..yang lain xdapat datang katanya sebab masing2 terlibat dengan meeting di luar kawasan..bagi ako ni pun dah cukup meriah..malu mak..Bagi ako paling mengharukan jiwa raga basikal ako ni sebab kesudian mereka mengadakan sesuatu yang ako tak pernah jangka.. (bagus jugak jadi pregnant mommy ni kan..sebab kalau di hitung secara teliti sambutan besar besaran untuk ako dalam setahun dah masuk 3 acara penting. satu anniversary satu lagi harijadi dan yang terbaru baby shower walau untuk baby ako pun kena rai sbb baby masih dalam perut ngehneghengeh...


Pemberian tidak ternilai dari kakaks yang baik hati..baby sangat suka..(sbb tulah tak benti2 hentak kaki dan siku mommy die)huhuhu..









p/s : Terima kasih korang...sayang korang...walaupun bb shower ni di buat secara diam2.. ( xsmpat nk touch up muka n set rambut tau) tapi cml sgt2 lah berterima kasih utk segala termasuk lah gift2 yg da vass tu... ( touching)...hug2 tight 2...muchmuachmuaxxxxx!!! (^^) v





1 comments:

ComelComot said...

kenangan pertama sebagai wanita yang mengandung.

Cuba Klik tengok apa jadi!