Syukur alhamdulillah diam xdiam dah setahun kami berdua sebagai suami isteri. Sangat tak sangka cepat sungguh masa berlalu. Terasa macam baru saja selesai menduduki SPM (ok berangan lah sangat) dah tua pun ako nih..


Nak di jadikan cerita, anniversary kali ini adalah lain dari yang lain, memandangkan di zaman bujang kami berdua ..sepanjang sambutan ulangtahun en suami mesti akan bawa ako pergi makan kat restoran yang siap ada pelayan..( tu dia...en suami cuba act spt lelaki gentleman..heheheh) tapi tak kisah lah bagi ako..orang dah bawak kan so kita follow sudah. Berbeza dengan sambutan kali ini. Kerana kegembiraan n kesyukuran ini disambut serta di kongsi seluruh keluarga. Yer betul dan ako sangat gembira dengan cara ini.. Meskipun tak ada lagi candle lite dinner. Kira cara ini adalah yang lebih berkat bukan?

BBQ di kampung sempena anniversary kami.






Majlis disambut dengan bacaan doa dari abah..( syukur kerana ramai yang mengaminkan doa untuk kami)



;
;
;
;
;
;
;
;
;

;
;;

;
;
;
;
;

;
;
;
;
;

;
;
;
;
;


Buat suamiku yang tersayang

syukur kehadrat ilahi segala puji bagiNya, ayg bersyukur memiliki seorang suami yang penuh tanggujawab serta memahami, walau sering kali u kuat membebel tapi u adalah suami terbaik yang i dapat. Tak sabar untuk ke cabaran hidup seterusnya, yela ape pulak dugaan dan cubaan, dan disebabkan itulah pengalaman yang telah mendewasakan hubungan kita. Doa ayg semoga hubungan kita dirahmati dan bahagia hingga hunjung waktu..Amin..Sayang cinta u sangat2..muahXXXXXX...




dulu dulu

 dan ikatan terjalin

dan akhirnya


semoga kita kekal hingga akhir..amin...




Categories:

6 comments:

  1. tahniah dear n en zairul
    waaaa... sweet sgt
    ntah nape momoy mesti rasa terharu bila tgok couple yg bahagia lebih2 lg suami isteri.
    momoy doakan semoga kalian berdua kekal bahagia hingga akhir hayat. Amin ~

    ReplyDelete
  2. tq momoy- tapi kan comel lak xsabar nk tgk momoy kawen mesti sgt cantik kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin. doa-doakan Momoy temui lelaki sejati dan bertanggungjawab dalam hidup Momoy. Thx to comel. terharu pula komen comel nih.

      Delete
    2. Momoy- alahai..xpe cinta xperlu dicari, mcam comel ngn husband parent yg jodohkan alhamdllah bahagia juga dan doakan smpai bila2. yer2 cml akan slalu doakan momoy yg terbaik..xpe jgn stress ok..xlame lagi tu..sikit je lagi bila jumpa jatuh cinta akan mula lah kisah baru dlm sejarah hidup momoy..xcaya??ok tunggu hari itu sampai..dan kena igt biasanya jodoh kita adalah kehendak naluri hati..bila tiba saat tu..hati n naluri akan tentukan samada dia terbaik utk momoy atau tidak, jodoh mmg Allah dah tetapkan tapi kita kena berusaha utk yg terbaik..insyaAllah momoy dapat semua yg momoy kehendaki ok.Amin..

      Delete
  3. eyh. nanti comel post la entri hasil shopping kat India tu. tak puas baca . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Momoy syg..adoiyai ok2 nak kena usha balik album gambar2 yg sempat comel save utk brg yg tlah dirembat..siyes skg sgt kemlasan nt cml update ok dear.

      Delete

Pinkygroupsaid