1 October 2012

Olympus before and after MOD

Hari tu ako mintak liyana temankan ako g survey camera..Yer sebelum nih memang dahda camera canggih manggih yang bosar DSLR tapi paham2 ler bila jer nak g kenduri atau small events mesti malas nak pikul ..yelah dslr kan besar gabar..dahtu ko dah bergaya ala diva tertiba spoil lak ada rantai gabak tergantung kat leher ko..lansung ilang keglameran ako..

dengan itu 3 bulan berturut2 ako cuba spend duit untuk beli camera nih..dan akhirnya..


taaadaaa....tapi rupa die sangat membosankan hingga ako terfikir cara untuk ia kelihatan seksi dan menawan..dan akhirnya..

sikit blink*******... comey bukan..(harus puji sendiri) ini DIY saja..


'
'
'
''
''
'

'
'
''
'
'

see..see..cantik kan.?.comey kan?







8 comments:

  1. wow cantiknya... nak pinjam la kalau macam ni.. nak bagi haiqal main lepas tu buka star tu.. boleh?..hehehehehehe..

    ReplyDelete
  2. riena- hamboi hamboi hamboi..hah tu dia pjg x?ekekekek..tah2 bukan haiqal yang buang tapi mama die yg buat kan ?kan?..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahahaha.. panjang nye hamboiiiiiiii... siyes kalau dapat kat Haiqal memang habis la star2 tu.. ibu dia tolong apa yang patut la juga.. hehehehehehehe

      Delete
    2. alololo...siap mama haiqal cml tarik idung die...hamboi2..hahaha tlg ape yg patut ek...nt die tunggu lah.....

      Delete
  3. wahhh... cantik cantik
    so kawaii la dear comel yang kiut
    bestkan bila dapat beli idaman kalbu
    even kena ikat perut tapi berbaloi

    ReplyDelete
    Replies
    1. P.Momoy tenkiu..tpi momoy nyer things lg2 kawai dr comel..sgt suka ngn bilik momoy yg terbaru pink putih purple..owhhh so cute dear...rasa2 bila duk dlm bilik u ada rasa cam duk korea kan..(camtu lah comel cuba buat kat bilik comel hahaha)husband naik pening.

      Delete
    2. heheh...nanti share la yer dear .
      oh momoy ada baca kat blog sis mia u tanya pasal kolagen tu kan.
      momoy beli kat sis aini 016-9630751
      cakap saja baca dari blog momoy nnt dia baca special price

      Delete
    3. heheh ok boleh je skang dala kepala ni nak buat macam2 momoy tapi tulah tengah kumpul mood ni nak buat tutorial atau ape2 update pun.

      owh ok2 momoy thanks ..wah licin lagi gebu lagi lah kulit momoy pahni dahlah da putih melepak..

      Delete

Pinkygroupsaid

Total Pageviews