1 October 2012

Olympus before and after MOD

Hari tu ako mintak liyana temankan ako g survey camera..Yer sebelum nih memang dahda camera canggih manggih yang bosar DSLR tapi paham2 ler bila jer nak g kenduri atau small events mesti malas nak pikul ..yelah dslr kan besar gabar..dahtu ko dah bergaya ala diva tertiba spoil lak ada rantai gabak tergantung kat leher ko..lansung ilang keglameran ako..

dengan itu 3 bulan berturut2 ako cuba spend duit untuk beli camera nih..dan akhirnya..


taaadaaa....tapi rupa die sangat membosankan hingga ako terfikir cara untuk ia kelihatan seksi dan menawan..dan akhirnya..

sikit blink*******... comey bukan..(harus puji sendiri) ini DIY saja..


'
'
'
''
''
'

'
'
''
'
'

see..see..cantik kan.?.comey kan?







8 comments:

Riena Haiqal said...

wow cantiknya... nak pinjam la kalau macam ni.. nak bagi haiqal main lepas tu buka star tu.. boleh?..hehehehehehe..

wong meimot said...

riena- hamboi hamboi hamboi..hah tu dia pjg x?ekekekek..tah2 bukan haiqal yang buang tapi mama die yg buat kan ?kan?..hahahah

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhh... cantik cantik
so kawaii la dear comel yang kiut
bestkan bila dapat beli idaman kalbu
even kena ikat perut tapi berbaloi

Riena Haiqal said...

hahahahahahahaha.. panjang nye hamboiiiiiiii... siyes kalau dapat kat Haiqal memang habis la star2 tu.. ibu dia tolong apa yang patut la juga.. hehehehehehehe

wong meimot said...

alololo...siap mama haiqal cml tarik idung die...hamboi2..hahaha tlg ape yg patut ek...nt die tunggu lah.....

wong meimot said...

P.Momoy tenkiu..tpi momoy nyer things lg2 kawai dr comel..sgt suka ngn bilik momoy yg terbaru pink putih purple..owhhh so cute dear...rasa2 bila duk dlm bilik u ada rasa cam duk korea kan..(camtu lah comel cuba buat kat bilik comel hahaha)husband naik pening.

.::: Princess MOMOY :::. said...

heheh...nanti share la yer dear .
oh momoy ada baca kat blog sis mia u tanya pasal kolagen tu kan.
momoy beli kat sis aini 016-9630751
cakap saja baca dari blog momoy nnt dia baca special price

wong meimot said...

heheh ok boleh je skang dala kepala ni nak buat macam2 momoy tapi tulah tengah kumpul mood ni nak buat tutorial atau ape2 update pun.

owh ok2 momoy thanks ..wah licin lagi gebu lagi lah kulit momoy pahni dahlah da putih melepak..

Cuba Klik tengok apa jadi!