10 September 2012

Open House

8 September Sabtu, moh kita bersama sama sesakkan jalan raya ke rumah terbuka..yer sesak,semak jammed yer masa nak g open house nih, nasib baik lah umah yang ako nak pegi nih umah Boss ako, CEO Cradle. Nasib baik en suami yang drive kalau ako..mau sebakul kumatkamit bebel ..yela umah ako xdalah jauh dari umah boss tapi dia punya jammed omakaih..sangat2 lah teruk..musim rumah terbuka terpaksa lah kan..semua jalan memang jammed.


Gerak dari rumah kul2 lebih sampai dalam hampir kul4. kalau jalan normal 20 minit dah leh sampai..cer tengok kira bape lame masa duk atas highway..sib baik sampai2. hidangan sangat2 berpuas hati..iaitu nasi dangang ngan mee sup, sate, pahtu kuih muih lagi ape ek ako pun xpasan tapi makanan sume sangat ok lah..ako paling suka nasi dangang nak tambah malu ekekeek..Dessert pun sedap tapi xsempat nak rembat sbb gara2 dah duduk n malas nak bangun..en suami biasa lah jumpa geng sudah..nun jauh sgt nak panggilkan supaya tlg amikkan tidakkah itu terlalu mengada ngada kan..so takyah cuma dengar feedback dari orang yang makan kata dessert die super sedap...

Sedikit kenangan gambar semasa hari kejadian..




4 comments:

Riena Haiqal said...

comel sangat2 la comel... pink kaler gitu. (^_^)

wong meimot said...

hah comel apenyer cik riena oii..saya ni da gomuk da..en suami sentiasa memaksa saya untuk mkn..(kira telan nasi secara pakse la nih)

.::: Princess MOMOY :::. said...

cantiknya baju comel
pink glamour gitu
nampak comel dah sedikit berisi =)

wong meimot said...

hehehhe bukan sikit berisi tapi sgt2 berisi hukhukhuk

Cuba Klik tengok apa jadi!