20 September 2012

KL BURGER BAKAR UKAY PERDANA w 3F members


Salam korang...wah lame plak ako biarkan laman page ako nih bersawang rasanya dah dekat 2 minggu kot..almaklumlah sedikit bizi ngan acara2 dan tugas yang terpaksa ako pikul walaupun role yang ako kena buat tu xdalah se tough mane pun..yela propa je lebih kan..

Ok Untuk permulaan entri yang sekian lame telah berdiam diri ni ako nak bawak korang ke satu tempat yang mane kat sini kedai die hanya menyediakan burger sajer..dan..dan...burger die ni bukan yang biasa2 ok..ini di panggil KL BURGER BAKAR UKAY PERDANA yer tuan puan ia dibakar yer bukan digoreng mahupun direbus yer ia dipanggang api yang hangat membara..didatangi dengan kehadiran cheese2 yang tak bersalah bagi menambahkan lagi golongan lemak yang terdapat pada tubuh badan kita. apa tah lagi dengan mayor dan sos2 terpilih..wallaweiii..tangkap leleh seyh... tak caya itulah gambar burger ako sebelum selamat masuk perut yer..


Dinamakan KL Drift bersempena tajuk2 yang ada kat pawagam..(kira makan nih je lepas tu ko akan nak drift jela lepas kunyah..mkn secara laju2)


Ini encik suami punya KL Gangster..(wah makan nih mungkin..mungkin yer mampu berpewatakan gangster kot.) tak tau lah ape yang lain sebab ako memang tak makan daging..hahah xsempat nak rasa. dan xrasa nak rasa..

Untuk pengetahuan korang juga terdapat nama nama istimewa untuk setiap burger nih antaranya

  • KL BINI BINI KU GANGSTER CIKARO RM13 Biasa RM14 W cheese
  • KL CIKARO AYAM RM7
  • KL DRIFT RM8 W Cheese RM9
  • KL GANGSTER RM7 W Cheese RM8
  • KL JANDA JANDAKU GANGSTER RM19 W Cheese RM20
  • KL MENJERIT RM9 W Cheese RM10

Ok korang acamner..menarik x berselera x..sedapkan tengok gambar pun dah tau..sebab litupan penuh cairan cheese dan mayor pelbagai rasa..alamak terasa berada kat tepi pantai sambil berBBQ.. cer lah rasa yer....sedap insyallah berbaloi lah kalau makan ngn kena lah saiz hidangan dan juga harganya.



K lah taknak celoteh banyak so layan gambar ni dulu lah yer antara yang sempat dirakam semasa melepak bersama geng2 si Forte yang sexy.



6 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

comel ni saja je buat momoy lapar
aduii..tengok beger tu dah terliur rasa

wong meimot said...

hihih...jom jom momoy kita gemokkan bdn jom

Riena Haiqal said...

unik la nama burger dia ni.. semua tajuk movie gitu.. tapi terbaik la kan.. harga dia nak telan liur jap.. (^_^)

wong meimot said...

Riena- tulah nama xhingat name filem tuh..hahahah..harga tuh mmg buat sesape tgk telan air liur jap tapi keyang die lepas mkn berbaloi ngn harga yang..nt riena cuba try lak mkn sini nt okeh..

.::: Princess MOMOY :::. said...

jom...makan adalah benda yang paling 'asyik' =)

wong meimot said...

hahahaha,,,,paling asek dan paling ngeri bila berat dan saiz badan bertambah hukhuk

Cuba Klik tengok apa jadi!