5 September 2012

Gangnam Seluruh Dunia Gilakan Ia,

Kadang kadang tak paham kenapalah orang beria sangat suka ngan gaya mereka yang tak berapa nak di terima nih..tah lah ako pun minat gak tarian, contoh cam tecno atau kegilaan remaja sejak dari dulu shuffle oklah bagi ako boleh terima lagi lah gerak tari nih.


Tapi kali nih seluruh negara dilanda demam pisang goreng semusim dengan gerak gaya tari apetah lagi di corong corong radio kedengaran sahaja muzik diorang dikeudarakan..kira tengelam lah semua lagu2 hot ataupun hit..(memang xlayan lah bab kata setengah orang) itu belom lagi yang sanggup buat macam macam porody untuk muzik dan tarian nih..

Bagi ako takdalah best mane, lagipun dahlah memaparkan tarian yang mampu buatkan seseorang kelihatan sangat bodoh dan annoying..bluekss...dahtu budak budak tengok (budak kecik lak tu) elok ke? tarian ala2 lucah camtu bagi budak tengok..yer dunia hiburan memang camtu tapi kadang2 ako sendiri terfikir mesti ke ibubapa atau kita sendiri membiarkan perkara2 yang simple camni bagi anak2 tengok. adoiyai..xbrape elok lah sangat..kot..untuk suka2 mungkin lah tapi bagi ako not necessary kot. baik bagi budak tgk video budak kecik mengaji atau benda elok, tahlah xbrani komen lebih sebab kata lebih2 takut terkena batang hidung sendiri lak nanti. Tapi ape2pun yang suka suka lah yang tak tak lah..Oleh itu ako sertakan 2,3 video parody yang sangat hardcore sampai sanggup tiru gaya tahhapehapeni..untuk buat gelak boleh lah..layan kan saja yer kot2 boleh buat terapi jiwa yang tengah serabut atau stress ngan keje yang xhabis2..jom layan jap video2 ni ya..zassss...














Ok Ok penyampai Radio dan pihak stesen Radio kita pun hado yo...












Dan ako rasa terlalu banyak style yang masyarakat dunia dah produced so kita layan jela ek....

op..op..op..oppa sakai style ....

4 comments:

CikNaa said...

hahaha..sabo jelah.

wong meimot said...

hahahah- giler kan?

Riena Haiqal said...

peningnya tgk tarian macam ni.. geli pun ada

wong meimot said...

tulah pasal ..cam monyat kena belacan jer kan

Cuba Klik tengok apa jadi!