26 September 2012

Cozy House Restaurant September's Group Luncheon

Bulan ni company ako buat makan2 untuk bulan September kat sini..banyak sangat variety, dan tentu skali korang pun boleh berpinar mata nak decided ape nak makan. So nasihat ako kalau g makan camni lagi lagi kat Cozy House ni haruslah ko order lauk hidang yang pelbagai..sebab sambil mampu jimat dan mampu makan macam macam masakan. Restoran Cozy yang ako makan nih berada dalam bangunan Graet Eastern Mall jalan Ampang tuh..kalau ako masih xlupa kat tingkat 4. ruang pun lampu ala2 dimmer gitu..kira makan sambil menghayati la kot..tapi mak aih bising cam pasar borong.. (dahtu celah mane datang damainya tu?) owh bila ko ngap je makanan yang ko ordered ok. Kalau stakat datang Cozy makan western..rugi..boleh dikatakan harga boleh tahan lah itupun untuk menu terpilih dan mungkin stock bahan tuh diorang order dari lua KL atau ikut musim cuaca laut semasa.

malas nak pompampopaganda sangat meh ler layan ape jenis food yang dah kitaorg order untuk makan 4 orang sebab yang ni kami share order.kira kos jimat makanan macam2..


Tomyam Campur


Sotong tepung (mula2 ngap masuk mulut tertiba terasa cam ada kat umbai Melaka port ikan bakar)


Ayam Pandan


Baby Kailam


Ikan josz...(hahahha eh bukan lah ini kerapu sweet sour) Kak reen da bagi ako rasa..alamak dah cer try telan tapi masih tak boleh biasakan lagi..mungkin dan bila nanti la...


Done!!! kekenyangan..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
 Dan last skali Dessert Cik Yana yang order..tapi dah xlaku sebab sume dah full.







Ini adalah minuman yang ako order Blended Yam..harap maaf drink kekawang yang lain xsempat nak snap sebab diorang sebat dulu drinks diorang.



Dan gambar kenangan kami..


Ako sebagai momok di situ yer..


Alamak spoil si Gene tercucuk hedong Didie..




K bai..itujela yang mampu nak update untuk kali ni kot...


6 comments:

Riena Haiqal said...

wah sedapnya semua makanan terutama ikan JOS tu.. hahahahaha. (^_^) siyes memang terliur pula

wong meimot said...

Opismate cakap sgt sedap xtau lah cml nyer tekak xleh trima lagi..hukhuk sbb mmg xmakn ikan pelik hahahaha..

yang pasti mesti riena da mengidam kan

Violet Grace said...

Memang best in KL!

wong meimot said...

Violet- yeah!!!!yam blended sgt syiok...

.::: Princess MOMOY :::. said...

ayam pandan tu nampak menarik. macam mana rupanya dear ?

wong meimot said...

ayam pandan ni sebenarnya isi ayam yang dibalut dan di goreng bersama daun pandan..tapi sebelum tu xsilap isi ayam tu die peram ngn rempah2 yg rasa die cam rempah sate.

Cuba Klik tengok apa jadi!