25 September 2012

# BB FORTE

Result Touch up Pen pada BB Snowy


Result sebelum..sikit nampak x calar tu. even dah polish still ada kesan bayang2 hitam ...



Selepas guna touch up pen ..nampak tak..ilangkan??magic tuh..calar tadi ilang serta merta



kalau perasan kat area curve tu kalau asal cat keta tuh dah terkopek almaklum lah xleh nak elak kalau batu dah lantum..walaupun se behati mane ko drive kan.. dah hasilnya selepas guna touch up pen..taadaaa....xperasan pun kan ada retakkan atau calar..heheh suka suka suka



hah ini lah rupa touch up pen tu..senang guna cam maker pen jerw..

kat mane nak refer sila ke post ako yang sebelum nih ek..ada link side ke page touch pen by Kia Forte ni..khas untuk pemilik forte ok.

7 comments:

  1. berapa harga nie comel? pearl white colour..

    ReplyDelete
  2. Fier Az- RM45. yer sume same harga je..

    ReplyDelete
  3. magic la. terus hilang. (^_^)

    psst, blog dah cantik la pink kaler gitu... comel secomel comel.. (berapa banyak comel daaa)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah kalau boleh nak men tuakar2 esok jadi keta labu lusa jadi keta sport..BM ker..

      pssttt...kehkehkeh tertiba nak tukar mood mata..hahahha lagipun riena pregge kan bagus lah tgk warna2 pastel camne mata pun tenang heheeh...bb dalm pewut sihat??dah bape bulan dah dear?

      Delete
  4. wahh..tahniah tahniah
    parut bb snowy dah hilang =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. momoy- hihihi igt kita je ada concealer atau foundation tutup cela keta pun hado kan kihkih

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews