28 August 2012

Pink tema raya2012

Setiap tahun semua keluarga akan mengwarwarkan warna tema pakaian raya mereka, begitu juga ako yer.. Seperti tahun2 yang sudah2 tema kali ini menampilkan sekali lagi warna kegemaran ako iaitu merah jambu atau pink. Sweet bukan warna pilihan ako ni? Yer sgt sweet sbb warna itu semangnya sweet walau pun korang xpenah menyukai warna pilihan ako ni.

Yer en suami aka bubu terpakse akui dan akur ngan warna pilihan kali ini. Buat warna pink untuk seumur hidup pun ako tak kisah yang penting tone warna bertukar2 setiap tahun terang gelap muda tua pucat jnji pink mmg ako suka hahahah.. ( bangkali laki ako dah naik muntah kot ngan warna ako ni) lantak lah dah ako suka. Warna ako xgemar adalah hijau.. Coii sgt xsuka ngan warna ini.. Buruk.. Hahah( jgn mara yer si pencipta ijau terutama kak ceeramoon hihihi ( matilah kena banned ngan kak ceera pahni)..

Untuk raya kali ini aturan hari2 telah disusun sebaik mungkin supaya kami xberebut nak beraya divtempat memasing, memandangkan kami hanya berkampung dikawasan kejiranan yang omakaih doket la sangat maka takda lah timbul isu berperang umah mak atau umah mentua. Dan kami dua2 adalah anak dan menantu yg prihatin( ekekek)..

Raya pertama en suami telah aturkan kami beraya di kampung beliau sehingga tegahari kami bertolah balik ke kg ako lah bermalam dirumah ibudanayahda selama 3 hari 2 malam. Dan return to husband's hometown bermalam untuk satu malam dan keesokkannya kami ke melaka (raya ke4) bermalam disana untuk satu malam dan balik semula ke kg en suami. Wah pusingsakan ako raya tahun nih. ako pun xda nak ngomel k complained pasal balik mane2 sbb kg ako ngn en suami dekat je kot.

Tak mau cerita banyak bersempena tajuk tema raya pink color 2012 ako introkan dulu gambar2 yang sempat di upload nt gambar family ako dan family en suami akan ako upload pada entry seterusnya nanti ek.. Slamat mencuci mata yer sume.

Pinjam dak aimi la jap buat penyeri gambar kami.

6 comments:

fiszah_pjo said...

selamat hari raya dari fiszah sekeluarga :)..cantik pink nya

wong meimot said...

slamat hari raya Fiszah hehehh pink sgt cantik..tq2 heheheh..

Zura Santo said...

selamat hari raya...cantiknya tema pink

wong meimot said...

slamat hari raya cik zura yang manis melecun..makain lame makin berseri je cikgu kita ni ek..

zura tema ape je tahun nih?

Riena Haiqal said...

comelnya comel.. (^_^)
pink kaler gitu yer tema tahun ni.. sesuai sangat..
selamat hari raya comel

wong meimot said...

Riena- eh xdalah biasa2 jela alamak makeup lebey je yunk kalau x xdalah cantik mane ekekekeek...

slamat hari raya untuk Riena sekeluarga jugak ek

Cuba Klik tengok apa jadi!