9 August 2012

Pencarian Blogger Aktif #2 Oleh Mialiana.com

Pencarian Blogger Aktif #2
Pencarian Blogger Aktif #2 oleh Mialiana.com
5/8/2012 hingga 12/8/2012


Bermula dari saat ini, tika ini dan detik ini segmen Pencarian Blogger Aktif #2 oleh Mialiana.com dibuka untuk penyertaan sehingga 11.59 malam 12/8/2011. Tak kisahlah berapa ramai yang sudi join, lagi banyak lagi bagus.

Agak agak ada yang berminat tak nak join contest nih..moh moh kita beramai ramai serang page beliau yer..camne cara?? senang mudah dan syarat yang dikenakan tidak ada sama sekali mengenakan bayaran ok..ok sila refer syarat dibawah :

  1. Syarat-syaratnya :
    1. Terbuka kepada semua blogger.
    2. Buat entri bertajuk Pencarian Blogger Aktif #2 Oleh Mialiana.com
    3. Follow blog ini, Mialiana.com dan blog Chit Chatting with Liana
    4. Sila like fanpage Mialiana.com dan follow Twitter @mialiana (kalau ada akaun facebook dan twitter)
    5. Sila copy coding segmen di bawah ini dan masukkan ke dalam entri tersebut. Paste kan ke dalam ruangan HTML entri anda (bukan ruangan Compose). Klik SINI untuk tutorial.

    6. War-warkan (beritahu) tentang penyertaan anda kepada pengunjung-pengunjung blog anda sambil ajak mereka.
    7. Blog anda wajib ada shoutbox a.k.a kotak menjerit supaya senang nak tinggalkan jejak. Kalau tiada shoutbox, sila pastikan shoutbox dipasang di blog sebelum tamat segmen ini.
    8. Anda mestilah seorang yang selalu update blog (sekurang-kurangnya 2 kali dalam seminggu) dan yang rajin blogwalking (sekurang-kurangya blogwalking ke 10 blog setiap hari).
    9. Setelah siap, letakkan URL entri tadi ke dalam ruangan komen entri ini.


Senang kan..ikut je syarat2 tersebut insyallah berjaya..

cayok cayok!!!!

14 comments:

  1. wahhh... comel pun join juga ye ^____^

    ReplyDelete
  2. Mestilah momoy da proposed hihi

    ReplyDelete
  3. cik siti dari segmen yg sama...follow awk...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eimah- yeker..heheh ok2 now i akan g jejalan page awak ok..

      Delete
  4. blogwalking sini dr segmen yg sma..jemputlah ke blog. :)

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. rAIHan- ok2 saya singgah sambil follow ya

      Delete
  5. Nurul dari segmen yang sama...:)

    salam kenal...

    http://nbarakah.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuruk Barakah- salam kenal yunk..sy nak pollo lah

      Delete
  6. Salam...

    Terima kasih kerana sudi join Pencarian Blogger Aktif #2 dan telah disenaraikan dalam Group 11. Selamat berblogwalking....

    ReplyDelete
  7. assalam....ayu dtg dr segmen yg sama....

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    ReplyDelete
  8. hye ayu...saya follow kamu yer

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews