4 August 2012

Nandos iftar ke 14

Ok kali nih. Berbuka bersama mama hot n wify hottest (ecehceh) lebih kurang girls day out ( tapi xbrapa out la) sebab lepas berbuka terus balik sbb masing2 ada laki kat umah dhtu ada yang nk ke terawih kan..

Malam tu seperti biasa berkumpullah geng2 kaki shoping di Nandos untuk berbuka. Kali ini jugak ahli baru kami iaitu yana ( ekekek my bestie jgk) join untuk acara buka n makan ni. Sangat syiok seronok ditanbah dengan kehadiran dak Zareef anak Diyana. Comey betul zareef ni sebab bila kita tanya tentang bunyi2 binatang semua die buat siap ngan aksi, paling kelakar bila korang tanya " zareef camne Spiderman?" slamber die buat aksi dua2 belah tgn die seakan akan sedang keluarkan tali.. Comel btol ape lagi bertambah2 meriah la sebab ada penghibur, kesian kt mama die la sebab mama die tengah carried bakal adik Zareef..

Danii ( x- manager kt opis ako pun ada join dan die jugak yang aturkan semua agenda tuk hari itu.
Lepas je berbuka kami pun ape lagi beraksi super diva lah click2 sane sini taking a photo la.. Jom layan gambar2 ni

P/s: acara terseronok stakat ini adalah makan sambil bergambar... Besttttt... Thanks untuk en suami kerana benarkan saya keluar berjumpa kawan2 yer (^^)😍😘❤💓

4 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

bestnya
dah lama momoy tak g nandos

wong meimot said...

Sgt2 best yunk sbb mkn ramai2

.::: Princess MOMOY :::. said...

jelesnya.
sini dok sengsorang
waaaa

wong meimot said...

Alahai cyg momoy sabar ek.. Tulh cml tgk gk momoy di himpit rmai laki nk bt cmne momoy kj bdg itu,,,sbr k yunk

Cuba Klik tengok apa jadi!