17 August 2012

# Raya 2012

Balik kampung lah kita sambut raya

Yer tengah atas highway ni.. So ini raya yang paling super duper fun sbb dapat raya di dua buah kampung... Kampung en suami raya pertama dan raya kedua raya kt kampong ako.. Bukankah ia super fun?!! Kemana tujuan kita? Ke gemas negeri sembilan vs rompin. Seronok ako sebab dapat jumpa kedua org tua ako dan husband. Terutama mak ako dan MakIL, sebab dua2 ni sangat rapat ngn ako n ako syg diorang lebih sikit dr en suami ngehngehngeh..

Ok lah pe2 pun ako nak wished..

''Lisan kadang2 ❌ terjaga📝, Janji kadang2 terabaikan🙅, hati kadang2 berprasangka💔, sikap kadang2 menyakitkan😁, harapan ini akan menjadi indah✨, jika selalu ada kemaafan🙏 diantara kita😄😊''
''Ya Allah, muliakanlah sahabatku ini😂, bahagiakanlah keluarganya🙆, berkatilah rezekinya🍴☕, kuatkanlah💪imannya💓, berilah kenikmatan ibadahnya✨, jauhkanlah dia dari segala fitnah..😭''

🌙Syawal kini akan menjelang🌟
✨💓SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN..💓✨

4 comments:

  1. selamat hari raya maaf zahir dan batin buat comel dan husband.. ampun dan maaf dipinta andainya ada terkasar bahasa dan tersilap kata...

    ReplyDelete
    Replies
    1. slamat hari raya Riena. comel pun nak mintak ampun maaf kalau ada salah silap cakap gurau kasar sbgnya kat Riena sepanjang kita kenal ek

      Delete
  2. eyh eyh sape yang drive ni
    u drive kan comel tapi leh lagi camwhore tu
    selamat hari raya dear comel sekeluarga <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. bubu yg drive yang..hehehe biasa la comel ngn kamera mmg xdpt dipisah ekekek.

      slamat hari raya momoy

      Delete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews