13 July 2012

Twisted Fairytales..boleh ke??



Itulah tema tahun ini,..ako sebagai Putri Gusti (Putri gunung ladang) dan en suami sebagai hang Tuah (hang Tue), rakan rakan yang lain?? kena usha gambar lah baru lah boleh judge diorang jadi ape ek..jom layan...




bersama Tinkerbell  dan si jaffar (penjahat dalam character Alladin)


Genevience aka Snow white Kak Iza sebgai fairygodmother dan Liyana sebagai Princess Fiona. dan mereka sangat lah comel dengan costume masing masing.



Tu dia Juliana has decided to jadi Alice in the hunter land kot , farah blackmetal fairy utk Cik Farah dan conny utk fairygodmother lagi (mungkin sebab dah ada tittle mommy so diorang more prefer jadi mother2 je kot ekekekek..) Mr Andi sbg Mr Matt Hatter si Nana Kenna lah Princess Fiona versi hiphop kot dan si Yuh Wen jadi sleeping beauty. sume sangat bergaya okeh... 


Yang berpurdah hitam tu Si Linda sbg Jin tapi mungkin die lupa bawak teko..so guna saut mata 3 tu sbg saringan gaya veliau. Ok pemenang 2 tahun berturut turut iaitu Cip Puan Syazwani yang somel momel..pregnant mommy tapi mampu bertahan dengan gaya veliau sebagai witches woman untuk gelaran bestdress suami die pun menang gak tau untuk bestdress ketagori lelaki...cara tul lah diorang nih


Tentu sekali tak ketinggalan gambar bersama en suami..layan jela ek ako malas lah nak menaip banyak dan pjg lebar..hukhuk penat lah



6 comments:

Violet Grace said...

Cinta Sakti betul gamba2 Puteri Gunung Ladang... ;P

Riena Haiqal said...

cantik nya puteri gusti tu.. zaman moden punya puteri.. hehehehehehehehehehe.. (^_^)

wong meimot said...

hahahah yang penting putri ni yang jaga ladang2 kat mesia ok

wong meimot said...

betol moden sbb pakai sandal tumit 1 inci hahahha

.::: Princess MOMOY :::. said...

serius suka tgk dear
cantik laa

wong meimot said...

P. Momoy- hehehehtq2 ini idea last mi nute yunk..huhukhuk sume org sewa baju tapi awak xtau ape nak jadi pikir2 balik guna jela ape yg hado dan ini lah hasilnya

Cuba Klik tengok apa jadi!