17 July 2012

MY BMW Raikan Hari Lahir Ku

Tak sangka tarikh untuk cukupkan umor ako sudahpun sampai, mungkin ako terlalu buat2 sebok ngan keje membuatkan ako lupa tarikh keramat bagi seseorang untuk cukup umur. yer masa tu ako tahun yang ako sekarang berada dalam bukan Julai. Iaitu bulan kelahiran ako...Tapi dah ngko dah da suami mesti lah die hingat...


Syukur ako dan bahagia ako dengan en suami kerana selalunya die lah yang akan ingat setiap tarikh2 penting dalam hidup kitaorang. En suami adalah orang yang sangat peka..dari ketelitian jugak..tapii kalau kebersihan takda sape boleh lawan ako..hahahah..

Ahad petang en suami sebok je duk desak ako bersiap, kata die nak keluar g makan, dah ako cam biasa kitaorang hari minggu standard la bangun lewat tido lebih masa lah memandangkan en suami hari sebelum terlibat dengan tournament tempat die keje. Tiba2 dah siap die suh ako pakai cantik2 kata die nak keluar jalan2 cari barang untuk hadiah ako. Eh boleh lak terang terangan die bagi tau yang dia akan belikan hadiah untuk ako sempena hari lahir tahun nih. Kata en suami lagi " skang nak surprise dah xboleh cam bujang lagipun die risau kalau die beli ape2 mengikut ape yang die suka nanti lambat laun ako lak yang xguna/xpkai atau xsuka. Erm betol la jugak ape yang die cakap tuh, so 

So ape yang ako dapat nanti gambar yang akan menceritakan..dan jugak telah di sediakan untuk ako kek Tiramitsu dan jugak kad. Korang tau tak, malam tu ako balik tukar baju basuh kaki dan tertido sebab terlalu penat ..tepat jam 12mlm en suami telah kejutkan ako, yang paling sweet die lakukan adalah kejutkan ako kiss ako dan peluk ako sambil nyanyi lagu birthday kat ako...hallamak..malu tercengang la plak...ngan muka tak basuh kan..die suh ako bangun dan keluar untuk tip lilin kat kek..hahahha..comey betol lah en suami nih...lepas tu die tak habis2 suh ako posing ngn kek kad dan jugak hadiah yang die bagi (dalam mane time tu ako tak basuh muka pun..) sabar jela bubu..ayang xsempat nak melawa tau tak? kantoi orang tgk muka ayg lepas bangun tido..buruk n pucat lar...

dah die tak kesah ako lagi lah layan kan saja..kata birthday gurl..16 Julai 2012 tit..tit...tit...HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!!!!! wah seronoknya dah bertambah lagi umur..hureyyy xsabar nih nak cecah umor 30..nak2 40..dan 50tahun...bagi ako bila umur meningkat dan angka bertambah adalah satu anugerah yang tuhan bagi pada kita untuk bersikap matang, dan sekurang kurangnya bubu takkan panggil ako budak kecik lagi...dan ako akan lebih matang..yes..yes..!!!Finally sukanya!!!! Jom lah layan gambar ...enjoy ya!!!


Koleksi ako yang ke 10..mostly brand GUESS adalah pilihan ako sejak dari bujang..dan yang pasti harus besar bentuk petak dan jam besi..Boolat ni sejak menjak kenal en suami mula tukar feeling tentang bentuk jam nih..




















P/s : sila abaikan muka ako yang xbasuh muka tu yer...dah memang tak menyempat en suami mintak tiup lilin dan..harapan dan hajat ako adalah semoga En suami sentiasa bersama ako dalam susah ataupun senang kami dan paling penting ako nak sayang ako hanya untuk die sampai dunia akhirat,,

Bubu sayang,
Terima kasih atas segala pemberian penyediaan, dan layanan yang telah bubu bagi pada ayang, memang tak mampu dibalas dengan wang ringgit kerana yang pasti ayang tau bubu buat semua tu semata mata ikhlas untuk raikan dan hiburkan hati isteri u yang degil lagi gangster nih, Ayang akan berusaha menjadi yang lebih baik dari kalangan yang terbaik kerana ayang nak ayang adalah untuk bubu dan bubu adalah untuk ayang semata (oppss jgn lupa kalau dahda baby nanti die juga milik kita milih Ilahi) insyallah. Pemberian terindah adalah sanggup mampu bertahan dan sediakan segala apa yang canggih kat muka bumi nih untuk ayang..hahahah(paham2 jela kan). dan sentiasa bersama ayang terima kasih yer..SAYANG BUBU SANGAT!!!! (ok enough comel ngko dah bermadah lelah ok..orang baca pun boleh dapat semput

4 comments:

Riena Haiqal said...

heheheh.. Happy Belated birthday.. sori lambat wish... tak tahu.. (^_^)
nge nge nge.. bagusnya husband awak..
awak 16 july.. saya 22 july... heheheheh

wong meimot said...

yeah...22 July dah dekat tuh tapi dah masuk puasa kedua..xpe2 nanti sambut masa berbuka okeh..heheheh nk wished gak lah birthday wished in advance ok HAPPY BIRTHDAY RIENA SEMOGA PAJG UMO MURAH REZEKI DAN MAINTAIN VOUGE

Ct_hAjAr said...

Allah selamatkan kamu! (100x ulang). hehe..untung la badan.. :)

wong meimot said...

hajar- mane adiah nak jugak nak jugak nak jugak

Cuba Klik tengok apa jadi!