1 July 2012

Boboi Boy Cupcake Untuk Qimaqa.


Salam dah lama x update post tentang aktiviti ber baking nih, so kali ini ako sekali lagi cuba persembahkan sedikit skill untuk di kongsi bersama korang pembaca yang sudi membaca, terutama untuk yang singgah baca dan komen..eh tak lupa jugak pada silent reader yer,,,terima kasih uolls sebab sudi meramaikan jejak di page ako ni.. 

Ok Camne ako boleh tergerak untuk ber baking ni adalah kerana mendapat satu request dari seorang officemate en suami iaitu Cik Iqa, meminta tolong ako untuk menyediakan cupcake untuk adik perempuan veliau, yang berjaya mendapat result bagus dalam peperiksaan, bagusnya ada kakak camni...So Iqa nak cupcake tu nanti ada corak Boboi boy, So ako telah sediakan semua bahan alhamdllah semuanya di siapkan mengikut kemahuan Cik Iqa kita.

Tak mau citer banyak jom layan jela gambar2 pembikinan cupcake nih...






Taadaaaa......sebelum dan selepas yer kawan2 cupcake yang telah siap di hias....






dan ako sendiri merasa camne sedap ke tak cupcake ako buat nih...Alhamdulillah boleh di telah oleh tekak dan deria rasa ku..


Yumyum...ok cuba memuji cake sendiri....yang penting ako suka..Dan harap Cik Iqa pun suka..


p/s : syukur alhamdullillah ini adalah tempahan pertama ako..Semoga di masa hadapan akan mendapat lagi tempahan lagi lagi dan lagi....sebelum nih buat hanya untuk ahli terdekat dan ini pertama kali ako jual pada orang lua..terima kasih yer Cik Iqa sebab memajukan bisnes saya dan jugak berani cuba cake hasil air tangan saya yer..

2 comments:

qimiqa said...

skew sgt2.. sgt2 sdap.. t iqa updated blog.. iqa pomot plak

wong meimot said...

hahahahah..lah en Iqa ada blog gak ke? ok2 thank you dear...kalau kekurangan nt komen nt saya perbetulkan ok..thnk you skali lagik!!!

Cuba Klik tengok apa jadi!