23 July 2012

Baking with love

Gift ni ako dapat bersempena birthday ako yang dah lepas. So ako panggil gift nih sebagai belated gift.



Huhu tersangat omey..tahap pari-pari sebab suma baking kit ada bentuk love ❤❤❤❤❤ok sekarang dah terasa excited nak baking sebab setiap celupan sudu ada kata2 indah gitew... Ouchh so sweet.. (Jgn kena kencing manis sudah).




Sape yang Comel sangat sanggup bagi present yang secumil ini.. Nak tau? huhuk harus lah kita mention namenya xpun gambarnya atau pun pagelink veliau itu die kakak yang somel lagi miut sis Adrena and sis Diyana (takda blog la plak xpe ako kasi gambar kang.)





Sis Diyana pregnant mommy yang sangat somel❤❤❤❤❤




sis Adrena yang maintain vouge ❤❤❤❤❤





Pagi2 dah dapat hadiah (yela waktu ketika tengah lemau almaklum lah pose)..bila dapat adiah..trus ko segar bugar..adiah katakan..❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤










saya❤❤❤❤❤u both la lebih2..ekekekke❤❤❤❤❤








card yang sangat super duper diva cumil...(ok strawberry tu prop je k)















❤❤❤❤❤muka excited sampai tunjuk mata lanun jer❤❤❤❤❤






bila dah buka ..nak tau ape ada dalam..??

tadaaaaaaaaaaaaaaa....








ouch..tidakkah ia terlalu super gorgeous sebab dapat hadiah cam gini nak2 bulan pose nak beraya nak baking macam2 dan datang lak barang2 yang kiut camni..ahak...mane nak caek...ngkorang hado??




p/s : terima kasih banyak2 kak reen/didie..tak sangat padahal dah lewat seminggu..dan semestinya u both memang the best sebab tau ape yang saya suka buat time time bosan ekekek terbaik lah hadiah tuh kena lak ngan waktu, (mentang2 lah nak raya kan)hahahah




Tapi comel sangat2 suka ini adiah lah..semalam bukak sama2 en suami..heheh die pun gelak cakap cumilnyer sebab semua berbentuk HATI❤❤❤❤❤ dahlah cute warna pun takyah citer super hot stuff la kan..kaler wanted tuh..sukasuka suka..kalau ada like kat sini nak saya like berjuta2 juta star kat gift ni..so sweet..nanti bila saya dah mula berbaking..insyallah saya tapau bagi uolls rasa ya..Ok! kalau xsedap senyap2 yer..hahahah..kalah sis thanks a lot with full of love blom masukkan lagi recipe with ❤❤❤❤❤ nih..nanti dah masuk lagi lah banyak banyak ❤❤❤❤❤ hahahah..mabuk dah...


LOVE❤❤❤❤❤&HUGS❤❤❤❤❤ (^^)(~,^)...





This entry was posted in

8 comments:

Riena Haiqal said...

wah sukanya tengok hadiah tu......... sangat2 suka.. (^_^)

Violet Grace said...

Sorry sangat sebab lewat seminggu... Maklumlah as I said, we were busy with training, pastu I fell sick plak tu. Last weekend baru sempat grabbed your gift. We are glad that you love it... We also look forward to taste the cakes that you'll bake with ❤...

wong meimot said...

riena suka comel lagi lah..lompat2 katak lompat bintang sume lompat comel buat nih..comel kan?

.::: Princess MOMOY :::. said...

chumilnya tempat baking tu dear
nnt kalau dah berjaya guna post la eyh
chillll

wong meimot said...

kak Reen xpe ..cml paham time tu kita kan mmg bz.btw thanks so much ya untuk hadiah nih sgt2 suka ok

wong meimot said...

hehehe momoy tulah comey sgt2 hihi ramai yg suka tau..bole2 bagi add ekekek nt sampai kalau basi cmne

.::: Princess MOMOY :::. said...

oh oh dah salah faham ni
kalau dear dah berjaya guna baking tu
post la gambar
heheh

wong meimot said...

heheheh..see see..taku takut momoy ekekekekek...ok2 boleh2 takda hal la yunk nt comel hupdate ok

Cuba Klik tengok apa jadi!