3 June 2012

Masih bercuti di kampung halaman en suami

Salam korang, agak keterlaluan sbb ako sekarang masih dalam mood bercuti. Yes!! Cuti lagi. Sebab masih rase lemau nak memulakan kerja. Hanya mampu update blog melalui smart phone en blackberry. Sungguh mudah kan? Hah tulah baguihnya blackberry. Selain iphone la..

So ako skang di kampung halaman en suami dan sah2 dah 4 hari xupdate entry post kat page kan, xda hal la...stakat ni xda citer menarik pun nak di kongsi.hanya sekadar maklum balas setelah sekian lame bercuti...

Ok lah mlas bebel lagi bazir masa nt..masa itu emas dan family adalah yg plg penting dr segala hal.... Kata BigBoss ako la....

K salam nt sambung
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

  1. selamat bercuti dear.. hehehehehehehehehehe

    ReplyDelete
  2. sayang i dah balik pun hukhuk dan keje sangat membosankan hukhuk

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews