22 May 2012

Layan steamboat & grill kat Madam Rizzq Puncak Jalil


Sempena, sambutan ulang tahun kelahiran veliau kami menghabiskan detik2 jam terakhir dengan makan makan di RESTORAN MADAM RIZZQ STEAMBOAT&GRILL..Ini lawatan pertama dan boleh dikatakan tempat makan pilihan kali nih boleh tahan lah..Hidangan jugak menarik serta cara presentation yang di tampilkan oleh owner kedai nih menambahkan lagi selera ako nak makan, cuma makanan xdalah banyak variety cam kat Yuen atau pun Flamming, lagipun sana crowded kot kalau ngko nak makan ala2 candle light dinner. hah kenapa ako kata camtu? sebab kat RESTORAN MADAM RIZZQ STEAMBOAT&GRILL suasana kedai agak2 romantik gitu..sayu2 je lampu die..stakat lampu bling2 kelip2 menyala ngn xnak menyala, di samping owner ni orang melayu so sambil di dendangkan CD2 nasyid dan jugak orang mengaji skali skala..1st time kot ako makan kat restoran orang pasang CD nasyid ngn mengaji..pelik tapi yang pasti suasana sangatlah damai di samping tu bila ko nak makan ko xlupa baca bismillah..dan bila habis syukur alhamdllah kenyang..berkat makan malam tu..



Berminat untuk mencuba,,ok sila patuhi keterangan keterangan yang tertera...

Madam RizzQ Steamboat & grill adalah restoran yang menjalankan perniagaan steambot dan grill. Makanan secara buffet dan bayaran dikira mengikut per orang. Bagi dewasa dari 12 tahun ke atas dikenakan RM20/orang, kanak-kanak yang berusia 7 hingga 10 tahun dikenakan bayaran RM10/orang dan bagi warga emas dari usia 60 thn ke atas hanya RM10/orang. Bermacam-macam jenis makanan yang disediakan dan para pelanggan boleh mengambil apa sahaja jenis makanan yang mereka inginkan.. Tetapi, jika berlaku pembaziran, dikenakan denda sebanyak RM10 setiap 100gram. Ini adalah untuk melatih kita supaya tidak membazir...( supaya tak membazir ok) sebab tulah nak tak nak ako n en suami makan sampai boncit perut..

Kat mane dan macam mane nak hubungi dan  pergi sane...sila baca lagi....

14, PUJ 3/13, Taman Puncak Jalil, 
Bandar Putra Permai,
Seri Kembangan ,
Selangor,Malaysia, 
43300 

Food Styles 
Buffets
Price Range $ (10-30)
Hours 

Tue - Sun: 19:00 - 00:00

Specialities 
Dinner
Services 
Takes bookings
Walk-ins welcome
Good for groups or parties
Outdoor seating
Parking 
Car park
Payment options 
Cash Only


Contact info
Phone 0395444127 / 016 7477727







Licin kekeyangan




















Akhir sekali sesi berhambar plak





Ok korang moh kita pakat pakat ramai2 datang makan sini yer..sila sila jemput2 sendiri bayar ok....

5 comments:

Riena Haiqal said...

wow sedapnya semua makanan tu.. terutama yang ada ice cream tu... --{@

wong meimot said...

Riena Haiqal- kan kan??sedap je tulah nanti cuba datang sini nanti tau agak2 xtau nak dtg halo2 comel ekek

hanayoora said...

sedapnya...bila la nak g situ??

wong meimot said...

cik Hana akak jura- nak ke jom boleh je kita g bulan depan buka pose sam2 kan best....

iietamalek said...

nak try hati nila..hehe

thank for the info

Cuba Klik tengok apa jadi!