30 May 2012

Buat braid simple cara Comel

salam hi korang.. Ok rasanya masa ada sisa2 topik yang masih ako xsempat nak update da..so dengan sedikit rasa bangga (ok xleh banyak2 sebab ako sendiri tengok hasil ako pun ako nak tergelak muntah darah) weiii pehal lak muka ako cam pelik je bila dalam video nih??siyot tul lah..tapi hentam jela janji video tuto ako dah siap.


Ok lah tak nak sembang kencang apetah lagi mengomel panjang jom jela layan video tutorial ako buat rambut ek..



Ok sedikit pelik yer riak wajah ku..tolong maafkan lah orang nak buat video ko pun same kan..nah ini lah hasilnya.. (yang kalakar lagi boleh lah terlupa amik clip rambut rose tu lansung korang dah nampak ako rembat boxer en suami hahahaahh)





Ok lah slamat mencuba la yer sume..sekurang kurangnya ako telah siapkan satu entry arini ..(^^)(>'<)peace!!!


4 comments:

Syazwan Che Deraman said...

Ooo, orang panggil braid benda ni.

wong meimot said...

Syazwan- yer yer..sebelum nih saya pnggil toncang je..

Riena Haiqal said...

saya pun selalu panggil toncang jer kalau buat macam ni... tapi jenis yang macam ni belum pernah cuba dan akan cuba buat kat rumah tayang utk husband je. hehehehehe

wong meimot said...

yer dear..boleh2 heheheh.tu la i pun panggil toncang jugak sebelum nih..

Cuba Klik tengok apa jadi!