26 April 2012

Otak kena kreatif yer..dan apakah yang kreatif itu??


Setiap tahun seperti kebiasaan semua orang akan mengingati hari istimewa dalam kehidupan pasangan mereka dan itu termasuk lah diri ako.




Mula lah cari idea nak buat surprise untuk en suami sebab hari lahir veliau sudah dekat..kira menghitung hari lah nih...dan ako mula mereng sebab tgh fikirkan cara paling kreatif untuk celebrate birthday die..


kira putus akal cadangan lah bila pikir ape yang nak di buat cam tahun lepas ako buat surprise birthday celebration kat court badminton ..kautem ngn dak2 badminton die alhamdllah majlis berjalan lancar...


dan ako kena semangat untuk terus mencari lagi idea idea kreatif  bagi buatkan ia adalah kejutan untuk die walau hanya sambutan itu sederhana dan hanya melibatkan ako berdua..ekekek


dan dengan keadaan ako yang stress dan makin nak mereng mula lah ako buat benda mengarut seperti snap gambar kaki sendiri semata mata untuk cari idea..(bole??) karut...


dan dan..abaikan keje di opis..eh xterabai pun sume ok jerw..cuma bila tgh sebok buat calendar untuk boss je mesti harus ternampak tarikh itu semakin dekat..


p/s : Harap2 idea datang dengan berlambaknya...

2 comments:

Ct_hAjAr said...

Cantik n cute lukisan tu..susah2,celebrate birthday ngn keluarga mertua.bru happening....

wong meimot said...

Keluarga mertua da smbut in advance da huhu

Cuba Klik tengok apa jadi!