18 April 2012

# Aktiviti comel # Aktiviti comel OPIS COMEL

Group Luncheon April Birthday Party & farewell

Hard Rock Cafe as our group lunch venue for this month of April. 

Sebenarnya malas nak cerita ape sila layan je gambar2 kat bawah untuk tatapan yang sudi singgap page ni yer..semoga terhibur.








lepas ni , xda lah orang yang akan teman ako beli baju bbundle..sob sob..nasib baik kak reen, didie maintain lagi..kira mereka2 nilah yang ako sangat percaya dlm cradle..huhuk..sebab bagi ako mereka sangat boleh dipercayai dan diorang jugak adalah neutral..xpilih bulu pangkat atau darjat..


our CEO and Dhaniah 




Hard Rock Nachos


Grilled Chicken Caesar Salad


Hickory Smoked Pulled-Lamb Sandwich


Hickory Smoked Bar-B-Que Trio Combo


celebrating “April Babies” birthday and also to bid farewell to one of our team members. 


Black forest cake.







 p/s : Harap Veliau akan sentiasa mengingati kami.. F.R.I.E.N.D.S F.O.R.E.V.E.R...

4 comments:

  1. baju comel cantik..makanan tu buat lapar..hehe

    ReplyDelete
  2. Kathy- hihi ramai lk org yg suka bj cml NIH.. Lepas ni leh buat pool la tu rate bj NIH ekeke...
    Mknan mmg Sedap cuma cml msih tgh pantang da.. Hasben usha ketat bila I mkn bkn2 Huhuhu

    ReplyDelete
  3. nice party there....happy always :)

    ReplyDelete
  4. Yup so cool also their service is a tiptop!! N..n.. Abg2 kt sane sgt hot woo nasib baik dh kwen n hubby lg hot dr diorg ekeke

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews