15 April 2012

AVANTERS vs Cakera Tangkis, Klang





14 April 2012 - vs Cakera Tangkis, Klang Venue : KLRC Setapak..

Sejak dua menjak menjadi full time lady like nih (in the meaning of xda sukan lasak di benarkan) ako hanya lah memegang watak as a role peneman atau kata lain pendamping en suami jela kemana mana saja veliau pegi..sedih memang lah sedih sbb dah xdapat nak bersukan lagi2 sukan badminton..tapi ako kena pikir gak..demi kesihatan tubuh badan ako..so korbankan jela perkara yang ako suka n minat semata mata untuk ikut nasihat doktor dan kaum keluarga..dan ako harapkan die jugak sanggup korbankan sesuatu yang ako masih harap die mampu lakukan ..please take note ya en suami!!!AMARAN KERAS!!


So semalam berlansung pertadingan antara team en suami dan team klang..pihak lawan tergolong dalam lingkungan 20 hingga ke 30++ mempertaruhkan 5 regu dan team en suami telah memenangi game kali nih .Ok ako nak mengulas lanjut tentang game ni pun memang xreti lah melainkan ako rajin n kerap tengok Astro Awani cam en suami tuh..kot2 boleh gilap skill mengulas dari situ. so dalam erti kata lain ako lebih suka mengular dari mengulas hahahaha...






Ok xyah nak lengahkan masa layan gambar dulu yo...









heheh letak gambar tuan tanah with hubby adalah wajib ok sebab ni tanak kepunyaan saya..








P/s : tahniah bubu sebab menang ...












2 comments:

cik aletheea: said...

wow..menang...
caya lar..

wong meimot said...

yer die menang..hahah klau puji kang kembang bangga la hubby i tuh

Cuba Klik tengok apa jadi!