17 February 2012

# Aktiviti comel

Sanggul dan toncang "back to school hair style"

Sekarang nih memandangkan rambut ako dah nak cecah paras pinggang, mau xmau terpakse lak ako tau dan pelajari cara2 untuk kemaskan susunan rambut. Dengan itu gigih lah ako pelajari setiap teknik dan cara paling mudah untuk bersiap kan. Bukan ape.. ako kan bertugas dalam department CEO'd office. haruslah kemas itu pantulan tetamu atau client yang akan jumpa atau berhubung dengan ako..Dan yang penting suami ako pun suka kan gaya ako..


Macam2 lah yang ako search kat youtube..step by step ako follow mula2 memang kekok sbb ako ni jenis x suka ikat rambut..huhu dahtu awak keje kan bukan duk saja.. nak potong rambut lak hubby xbagi..so nak x nak kena lah cari alternatif lain (heheh jawapan untuk ini sebenarnya bertudung..tapi belum rasa seru nak pakai..mungkin satu hari mungkin) insyaAllah...

Jom layan youtube yang ajar kita step step untuk gayakan rambut ko ok...







Ini antara hasil yang ako sendiri apply..






Ok layan...da yang ako buat ako rasa cam xsesuai je ngan ako...






6 comments:

  1. cantik gmbo pakai cheongsam tu

    ReplyDelete
  2. ai ade beli sanggul kat ampang park. blink2 tu hahaha! mmg simple tp cun. tercapai impian nk wat sanggul ala2 penari ballet :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah beli sanggul tuh..siap blink2 i like....mane dah buat ada gambar nak tgk yunk

      Delete
  3. mel, cube buat sanggul mcm f.a, kemas dan professional je. nanti rambut i dah panjang mcm u , nk buat jugak.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik puan aletheea

      owh yeker ...jap nak try tgk..ok..i xsuka kalau style rambut tu menampakkan muka u terlalu matang cam perempuan berusia, tapi kalau kena ngan acara mungkin akan cuba..

      owh rambut xpanjang ke? mesti suka potong ni..untung lah cam aii xmampu hukhuk itupun kadang2 potong nyorok2 tapi lepas tu confirmed 1 minggu xberborak mesra miahahahahahaahah

      Delete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews