13 February 2012

Pengumuman : Kad Nikah dah siap.

Pada Hujung minggu yang lepas , ako dan suami rushed balik kampung semata mata nak collect kad nikah yang di beritahu ayah dah pun siap di keluarkan so dah boleh datang amik.

Seronok tu memang lah sambil ala2 blur sebab cam xpercaya yang kami sudah sebulan bergelar suami isteri yang sah,  Dan kad pengenalan baru yang kami kena pegang sorang satu memang buat ako lagi blur..hahahah (larh cam xcaya dah kawen rupanya ako)

Masa dulu kalau kat daerah ako tu memang kalau kad nikah diorang just buat laminate je xda lagi sistem mycard yang tebal cam kad kedit tu.. tapi zaman tu menyebelahi kami la katakan..bila suami pergi collect rupanya kad sekarang dah tukar kepada Mycard tebal tu..kemas solid dan santek..

Xcaya ko tengok jela muka skema kami dua tuh..heheheh (yang ako happy dan susah nak benti senyum bila MIL n parent ako cakap muka ako cam muka dak umo 12 tahun..hahahah (agak2 lak mak ayah mak abah huhuhu DIL nih dah dewasa la da.)...






Ok dia atas adalah kad yang baru kami dapat dan setiap org simpan 1 kad...cute lak ako tengok muka bubu cam rupa ketua pengawas hahahahahah... muka ako lah cam ermmm...plik kot..hehehehh..tapi xpe sempurna kejadian tuhan nih..alhamdulillah syukur...


0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!