10 February 2012

CNY Networking with Cradlelians

Majlis ni berlansung di The Westin Bukit Bintang bersama tetamu kehormat, majlis yang julang kali akan berlansung setiap tahun bagi Cradle dan ia adalah tahun pertama bagi ako. Kira hari khamis kitaorang keje halfday jela. tapi xcam halfday cam xkeje sebab sume dah bersiap..Cam ako bersiap lambat sebab ako pakai uniform cheongsam.. Malas nak karang banyak2 panjang2 jom layan gambar yop...



Jeling sikit..


door gift 






















malas nak snap gambar makanan sebab time tu ako duk duty kat registration table...layankan saja post ako yang x seberapa nih ek..

3 comments:

Nath said...

Happy Belated Chinese New Year and Happy Valentine's Day <3

wong meimot said...

Ok nath- thanks for visiting my page, and please come again ya

cik aletheea: said...

muke berlagak sambil sepit mee .... hahaha

Cuba Klik tengok apa jadi!