29 February 2012

Bowling @ WangsaWalk bersama cradlelians

Aktiviti opis memang rutin wajib bagi Cradle. Boleh di katakan ini lah satu satunya company yang sangat2 aktif penah ako join selama pengalaman ako bekerja.sangat best, enjoyed , dan semua adalah sangat2 lah sporting moting..

So kali nih cradle telah mengadakan satu tournament yang dinamakan..jengjengjeng....


hah!!! sempoi je kan advertisement..

so siapa kumpulan kami mari kita pakat kenalkan ok..
Team ni nak kate teror xdalah sangat stakat skor paling teruk pun 80point dan semestinya jatuh ke tangga cik puan Adrena si pemilik kasut saiz 3.  weehoooo....


hah ini ketua pasukan kami bersama his wife En.Firdaus (yang slalu perasan masih terasa diri abag2 gituu) dan wife die si pemilik kasut saiz 3 yang sangat manja dan both of them sangat2 romantik suka ako nengok..aouchhh...


memperkenalkan veliau bersama angka kasut pilihan hahahahaah (kecik sungguh..agak2 mesti seksa tukang pembuat kasut tu nak siapkan kasut yang secomel siz ni heheheh)


tengok lah gelagak ako yang xtau bersopan..dahlah berkurung selambe gamble je ako hentam pakai bowling's shoe dan pose kenkang gitu..nak buat cmne dah ako memang lagutu...


Ok cik mizah kita yang same se team ngan ako..mula2 veliau xtau sangat nak baling last2 sangat drastik perubahan veliau sebab scoring die pun boleh tahan ok...siap ada STRIKE!!!!

Ok lah sepanjang acara berlansung...


Memulakan langkah dengan menayang kasut memasing harus lah ako menang sebab ako punya kasut saiz 5 hahahaah sorry kak reen u try lagi next time...


Tu dia coach tengah menunjukkan teknik2 balingan...(ako xperlu guru sebab ako biasa lah cara baling ako yang tahap dewa straight xda corner2)


Permandangan di sekitar kawasan bowling..dan sangat impress sbb tempat ni menarik facilities pun ok..yelah tempat baru kan..lagi plak siap ada muzik yang tahap memekak soundnya..sampai ako nak bercakap pun kena jerit..


para staff dan spouses memasing..









suka lah ako ngan gambar kak reen yang ni..gambar oldskoll zaman mudo2..heheh

P/s : masa game tu berlansung pointer ako xda lah banyak mane under 150 jer kalau nak di bandingkan husband kak reen dan husband zarina..husband ako mane?? owhh..en bubu kuat keje so die xkan sempat pun nak dtang sebab jarak kami yang berjauhan bila bertugas..hukhuk.. tapi xpe ako kan slamber rock je ..bubu xda ipad n iphone hado..hahahha (giler statement bongkak).. Ape yang ako dapat masa game tu adalah semangat berkumpulan dan jugak team yang sangat xleh blah hotak weng2 dan enjoy lah jugak walau xda hubby bersama..org lain sume bawak hubby sbb diorg dekat..tapi ako cukup2 happy..

END...










0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!