28 January 2012

Wedding Cik Puan Amira yang gorgeous


Kenduri Cik Puan Amira office-mate my hubby yang berlansung di Batu 13 kg Sg. Balak, Yang menarik tentang kenduri ni adalah kemeriahan tetamu yang hadir, mak aih ramai betul crowded ko..rupa2nya cik puan amira buat untuk kedua dua belah pihak, Alhamdullillah cuaca yang sangat2 terang cerah dan baik..majlis pun berlansung dengan sangat lancar, hidangan yang di hidang tidak kurang hebatnya, siap ada gulai daging,keli sambal acar buah, gulai2 , siap ada kopok tuh..(yang paling banyak ako makan- ingat nak repeat angkut kopok tuh tapi nak wat camne orang ramai tunggu turn nak makan da)..ape yang ako makan adalah ayam rempah nasi putih dan kopok sebab lauk2 lain ako mmg xmakan..lagi lah ikan sungai..dan paling sedap acar buah die  ( cik puan amira tapaukan saya acar buah tu skilo-sedap wooo)...en suami ape lagi hentam kepala ikan keli sambal..amik ko berselera die makan sampai x hingat nak layan mini die kat sebelah nasib baik ada mini tuan azizi kira ako saing kak zaty jela makan. Makan dah keyang orang makin ramai pengantin x muncul2..tepat kul 2 rombongan pengantin lelaki sampai..wah..skali keluarlah permaisuri sehari kita cik puan amira, sangat cantik dalam busana biru kelabu..(yang penting kamu sangat sweet time tu) suka suka suka3xxxx..(tah lah skang suka lah tgk wanita2 yang duk sanding nih nampak comey n cantik je mereka).. Apa2 pun Cik Puan Amira, saya ada bawakan kamu hadiah dari kami berdua suami isteri..psstttt...nanti guna hadiah tuh bila nak tido..wow.....so romantik gitu..miahahahah..best kawen kan malam2 tido boleh pimpin tgn suami atas katil nak masuk bilik duk berdua depan orang ramai pun xpe xda orang nak marah..Halal katakan...

p/s : Smoga Puan Amira berbahagia keanak cucu, Dikurniakan zuriat yang comey + cute + Soleh/solehah dan murah rezeki panjang jodoh hingga hujung dunia Amin.... 

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!