28 January 2012

# Holiday (Local)

Pre Honeymoon @ Damai Laut Lumut.


Sampai je kat tapak Damai laut nih, haruslah snap gambar sebagai bukti kita da check in kat sini..boleh??



Dapat je bilik terus nampak cermin besar keliling dinding bilik yang ako menginap..apa lagi snap la dulu...

Jom layan gambar bilik dan suasana sekitar damai laut nih..port ako memang terbaik siap dapat seaview dan paling penting exit nak ke semua lokasi rekreasi adalah dekat, nak g spa ke karok ke gym ke kolam renang lagi lah dekat....so terima kasih pada gadis yang cun aka receptionist yang serve ako dan hubby. dapat katil queen (alah dapat yang king pun xguna kami bukannya besar mane pun,) Tapi bagi ako sangat berpuas hati sebab facilities adalah memberangsangkan sebab dalam bilik siap ada TV LCD 29" pahtu channel yang agak2 mmg x bosan lah kalau duk dalam bilik satu hari pun, ruang simpan barang siap ada kotak untuk simpanan barangan berharga, pahtu ada jugak hair dryer pahtu toilet die siap ada bath tub..(weehuuuu beremdam lah ako ngan hubby dalam tuhh kuikui<--statement brani mati)..best...

Malas lah nak celoteh banyak2 jom layan gambar ni sudah..lepas tengok gambar ok boleh lah bayangkan camne bestnya suasana kami masa tu.






p/s : xpuas lah g bercuti sebab aktiviti kami terlalu packed (sebab pegi ni anjuran team badminton khaki)..kata ngan suami (sabar sayang nanti kita g langkawi lak, kali nih betul2 honeymoon kita berdua jer ok?) erm..ok lah bagi ako kat mane2 pun honeymoon slagi ako berdua bersama bubu..itu kan lebih mesra+romantik gitu.



2 comments:

  1. bestnye nyah...ai doakan semoga bahgia slalu n cepat2 dpt baby

    ReplyDelete
  2. umi- yela best lah sebab dah halal kan nak kiss dpn audience pun xda nak kesah, nak tegur wa jentik gak kang..hahahahah
    btw thanks umi...same goes to u ya

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews