31 January 2012

Comel's Daycare


Tadi masa waktu nak balik opis dlm 5.30 ptg tuk sesaje kacau cik puan zarina, buat muka ala2 manja merayu minta temankan ke guardian dan belikan stock ako untuk toppup yang sedia hampir nak habis kan. 

1st time beli biasa ako guna faundation maybeline yang biasa si liyana jasmay pakai tu, nak try lah ramai  yang kat bagus so belilah harga 1 botol RM54.90

yang ni pun 1st time ada terbaca dalam blog aweks sorang tu kata die krim nih bagus memandangkan ako mmg xpenah pakai jenama nih kebiasaan produk penjagaan muka ako setia dengan Loreal ataupun estee Lauder la..(ini yang paling mahal ako penah guna nak pakai pun sikit2 hahahah jimat ma...) tapi akan pastikan habis sebelum tempoh lah kalau x rugi lah ko.. harga murah lagi dari maybeline RM29.90
hah yang nih banyak kali pakai dan sgt suka ...walau ako pengemar dan penggumpul perfume tapi saya setia dengan baby cologne ni..sangat suka...

yeah biasa guna Loreal syampoo..tapi kali nih try tukar angin kata orang skali skala nak kena tukar angin gak..memandangkan rambut ako dah hampir cecah pinggang so ape kata ko tukar produk khas salon nih sebab ia lebih fokus dan extra nutrisi untuk pengjagaan rambut harian..nak2 ko ni jenis 1 hari 2 ke 3 kali syampoo rambut walau rambut ko blom busuk lagi baunya..hahahah..kata bubu die suka bau kepala dan lrambut ako..hahah( bubu ada cakap dulu kpla perempuan bertudung bau kepam..<-- statement dan soklan ako penah ke bubu bau kepala orang bertudung ni...teeettttt!!!!)


Ok lah cukup untuk hari ini dan apa result lepas guna next time kita share ok.. last skali gambar owner page ni ek..layan...


hahahha besarrrr punya....

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!