19 January 2012

# Aktiviti comel

BWF Maybank Open 2012

Bersama en suami, pg2 sabtu en suami dah bangun, tiba2 dahi terasa sejuk, lorh en suami da kejut suh bangun, katanya nak pg tengok badminton semi final sebab team Malaysia 2 team masih layak bertanding..

Best sebab kat sane selain dapat tgk semua pejuang negara secara empat mata, kitaorg siap shopping, cam biasa lah kami aktif badminton so harus beli ler.. Hihi... Dan ape yang en suami belikan adalah seperti di bawah...

P/s: untung kawin sebab ako nak je ape2 hanya perlu ckp mesti en suami yg bayarkan... Best...

No comments:

Post a Comment

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews