30 December 2011

Akad Nikah Dan Berstatus isteri sudah.

December 30, 2011 15 Comments
Salam alhamdullillah setelah sekian lame mendiamkan diri tanpa sebarang cerita terbaru dari ako, kali ini ako nak menyebarkan sesuatu yang bakal buat sape yang xtau.


Ok officially ako dah bertukar status dari bujang kepada isteri kepada seorang lelaki iaitu BEST MAN WIN ako. Tuan Janggut aka Bubu.hahahah( nama pangilan masih tak dapat dah ubah sebab lidah ako dah sebati nak panggil nama die camtu..erm..) ada jugak die tegur minta ako panggil dengan panggilan ABANG,,adeii mungkin belom selesa..nanti2 lah ek ..

Untuk itu majlis upacara akad nikah telah selamat di jalankan di Lot 1263 Rompin iaitu di rumah orang tua ku pada jam 10.30 pagi hari Jumaat. Alhamdullillah dengan sekali lafaz ako selamat dan sah menjadi isteri kepada Tuan Zairul Azizi Hj Hasbuna. 

Nak tengok x gambar2 sepanjang majlis tu..ok jom scroll ke bawah ok...



Ko tengok jela ako tuh lansung xda sifat2 pemalu,tersengih jerw..yela tok kadi tu, asek buat lawak kambing lak camne ako x gelak dahtu tok kadi tu sempoi xda lah suami ku nak gabra atau takut nak jawab lafaz kan..

Masa 1st ako tengok suami ako wah gugur jantung mak ko..mau taknya die pakai baju melayu dan plak baju warna pink huhukhuk...hensemnyer..hahahahah (teruja sbb akhirnya die tewas pada warna pilihan ako)

Alhamdullillah...amin semoga jodoh kami di berkati oleh Allah s.w.t dan kehidupan kami di berkati. lepas selesai akad suami ku terus pandang pada ku sambil tersenyum simpul..miahahah ( dengan muka ala bangga sebab berjaya skali lafas je kan)..

Gambar2 yang ako Post nih sume gambar dari kemera hp ako dan juga kemara kawan2 sbb OP picture belum dpat lagik..









Ok lah stakat nih untuk kisah sanding lak next entry ako post ok..

P/S : Doakan kebahagiaan kami dunia akhirat yer..Amin...


Akad Nikah Dan Berstatus isteri sudah.

December 30, 2011 15 Comments
Salam alhamdullillah setelah sekian lame mendiamkan diri tanpa sebarang cerita terbaru dari ako, kali ini ako nak menyebarkan sesuatu yang bakal buat sape yang xtau.


Ok officially ako dah bertukar status dari bujang kepada isteri kepada seorang lelaki iaitu BEST MAN WIN ako. Tuan Janggut aka Bubu.hahahah( nama pangilan masih tak dapat dah ubah sebab lidah ako dah sebati nak panggil nama die camtu..erm..) ada jugak die tegur minta ako panggil dengan panggilan ABANG,,adeii mungkin belom selesa..nanti2 lah ek ..

Untuk itu majlis upacara akad nikah telah selamat di jalankan di Lot 1263 Rompin iaitu di rumah orang tua ku pada jam 10.30 pagi hari Jumaat. Alhamdullillah dengan sekali lafaz ako selamat dan sah menjadi isteri kepada Tuan Zairul Azizi Hj Hasbuna. 

Nak tengok x gambar2 sepanjang majlis tu..ok jom scroll ke bawah ok...



Ko tengok jela ako tuh lansung xda sifat2 pemalu,tersengih jerw..yela tok kadi tu, asek buat lawak kambing lak camne ako x gelak dahtu tok kadi tu sempoi xda lah suami ku nak gabra atau takut nak jawab lafaz kan..

Masa 1st ako tengok suami ako wah gugur jantung mak ko..mau taknya die pakai baju melayu dan plak baju warna pink huhukhuk...hensemnyer..hahahahah (teruja sbb akhirnya die tewas pada warna pilihan ako)

Alhamdullillah...amin semoga jodoh kami di berkati oleh Allah s.w.t dan kehidupan kami di berkati. lepas selesai akad suami ku terus pandang pada ku sambil tersenyum simpul..miahahah ( dengan muka ala bangga sebab berjaya skali lafas je kan)..

Gambar2 yang ako Post nih sume gambar dari kemera hp ako dan juga kemara kawan2 sbb OP picture belum dpat lagik..









Ok lah stakat nih untuk kisah sanding lak next entry ako post ok..

P/S : Doakan kebahagiaan kami dunia akhirat yer..Amin...


29 December 2011

28 December 2011

Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011

December 28, 2011 2 Comments
Salam kali ini aku hanya akan post gambar jer untuk tatapan korang okeh kalau nak citer panjang memang ako xsempat sbb banyak dah keje2 yang tertunggak, keje opis xyah citer almaklum lah ako telah jalani tempoh cuti yang panjang bagi melaksanakan ibadah kepadaNya..woi woi...ibadah ape ko hingat g haji ke..bukan lah..ako bakal menikah kawen dan seanggkatan dengannya..heheheh


Dengan rasa rendah hati ako persilakan gambar2 ako yang telah dibekalkan penuh serta kalau nak tau detail stori mori sepanjang majlis boleh refer kak ceera kita ok  http://c33ram00n.blogspot.com/2011/12/nuffnang-asia-pacific-blog-awards-2011.html


bersama bloggers femes

awal2 dah bersiap dan telah menebalkan muka menumpang bilik hanimuun kak ceera..(^^)
dah depan entrance bergambar lagi..lagi dan lagi


Filla, kathy, renee, cikepal, ako, moon, viruspadu

Bersama Cik epal yang cumil bangat
bersama mama Nani
Bersama cik hanis yang manis..

Bersama kak VP
Bersama cik Kathy yang hot
Bersama cik kathy yang cumil molek sokmo...









Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011

December 28, 2011 2 Comments
Salam kali ini aku hanya akan post gambar jer untuk tatapan korang okeh kalau nak citer panjang memang ako xsempat sbb banyak dah keje2 yang tertunggak, keje opis xyah citer almaklum lah ako telah jalani tempoh cuti yang panjang bagi melaksanakan ibadah kepadaNya..woi woi...ibadah ape ko hingat g haji ke..bukan lah..ako bakal menikah kawen dan seanggkatan dengannya..heheheh


Dengan rasa rendah hati ako persilakan gambar2 ako yang telah dibekalkan penuh serta kalau nak tau detail stori mori sepanjang majlis boleh refer kak ceera kita ok  http://c33ram00n.blogspot.com/2011/12/nuffnang-asia-pacific-blog-awards-2011.html


bersama bloggers femes

awal2 dah bersiap dan telah menebalkan muka menumpang bilik hanimuun kak ceera..(^^)
dah depan entrance bergambar lagi..lagi dan lagi


Filla, kathy, renee, cikepal, ako, moon, viruspadu

Bersama Cik epal yang cumil bangat
bersama mama Nani
Bersama cik hanis yang manis..

Bersama kak VP
Bersama cik Kathy yang hot
Bersama cik kathy yang cumil molek sokmo...









18 December 2011

SEdikit Kenangan Bersama ARUNAMAYA.NET

December 18, 2011 6 Comments
Yang berminat bolehlah hubungi Tuan Razif Rubaai dan ini Link FB veliau okRazif Rubaai..orangnya sangat friendly dan bagi sesape yang ala2 pemalu cam encik tunang saya bila di depan lensa, en Razif mampu settlekan xsusah mane pun hanya senyum dan pastikan tunjuk gigi korang akan dapat hasilnya seperti ini..


Tidakkah encik tunang saya nampak sangat comey...heheheh 


atau nak tengok lagi hasil hasil kerja mereka boleh saje terus ke.









Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews