Ask me questions about did he miss me?? http://www.formspring.me/meizul
Seperti biasa aktiviti company kami yang diasaskan oleh crocs' s team telah mengadakan aktiviti makan makan di mana?? kali nih atas persetujuan semua staff kami mengadakan aktiviti di TGI Friday Pavillion,

Sebelum nih semua merancang nak ke Ben's KLCC, tapi sedikit masalah bila chef dorang xmampu nak served makanan seramai 30++.

Untuk tidak mengecewakan semua jom lah layan gambar ketika waktu kejadian...

Antara muka muka gelagak staff yang over excited dapat mkn dan selepas kekeyangan..jangan gelak layankan saja ok..








Ok jom layan hidangan yang sempat ako snap lah untuk hidangan yang berada terdekat ngn ako ok.. sure leleh air liur korang..








Ako punya nih..miahahahah sizzling chiken with shrimp RM33.90  


Ni pun ako punya Friday Sunday heheheh

Friday's™ Sundae

Vanilla ice cream topped with hot fudge, caramel sauce, nuts and whipped cream.

kalau nak tau ada banyak pilihan dessert ok..

Camne lepas tengok agak2 terase nak g makan x?? kan kan...kira harga mampu lah kalau korang nak makan 1 bulan skali cm ako lah kalau ako mkn cmni tiap2 ari mau kembong perut lemak sane sini muffin sane sini..kang cik abg sayang banyak complaint lak nanti.




UNtuk keterangan lanjut atau sebarang inquiry korang boleh la ke link nih..yela nak tau kat mane branch terdekat korang boleh g, pahtu boleh lah korang survey harga nanti kot2 nak buat surprise kat tersayang atau kawan2 kan nak celebrate hari penting ke, ikut suka ko lah..so rajin rajin lah ke sini ya..  
TGI FRIDAY 


Slamat menjamu selera yer..




















Baru baru ini aku baru je installed apps baru dari iphone aku. So skali installed bukan satu tapi 3 skali aku installed, amik ko..seperti biasa cinta sayang aku terhadap photography ni terlalu lah sgt2 tinggi, walau dah ada DSLR, tapi nak mengcanggihkan lagi fungsi iphone apps aku, adalah dengan cara install apps yang dapat memudahkan kerja2 editing korang.

Frame Magic


Definisi :

[Magic Frame] menggabungkan beberapa foto ke dalam salah satu photo frame yang cantik dan elegan.

★ menggunakan sehingga 42 susun atur bingkai dengan 16 gambar
- 36 kerangka susun atur dengan 1, 2, 3, 4, 5 dan 6 photos
- 6 super kerangka susun atur pelbagai foto dengan 8, 9, 12 dan 16 gambar

★ Melaras bentuk bingkai dengan hanya satu sentuhan jari dan kawalan ajaib
- Sempadan lebar
- Sudut bulat
- * Saiz Shadow
- Sempadan garis lebar *
- Lebar: ketinggian nisbah
- Nisbah frame Inner
- Double click kawalan  untuk kembali kepada tetapan asal.

Ok korang camne menarik tak fungsi magic frame nih?? teruja tak? kan kan?? yang best tu koboleh terus share ke semua applikasi web link yang korang ade cth terdekat adalah ke Facebook @ Twitter

So nak tengok tak hasil keje tangan aku menggunakan "magic Frame ni??


Camne simple dan santek sangat kan?? 

P/s : bagi yang teringin nak install apps nih boleh lah ke apps store kat sana ko cari dalam photography gallery kalau dah jumpa tu, hah pe lagi install ler..dan bizi kan masa korang ngn waktu tak datangkan pekdah tu,cam aku da buat skng ok..

Chow slamat mencuba n menerai k..













Jom lah layan saja picha picha bersama nowa....and pinano...


Barisan pelakon cantik gorgeous dan encem ok..


OK lah malas nak taip panjang2 malas lah xlarat layan kan saja gambar yang telah ako attached ok..

P/s : yang penting citer nih mmg best simple dan sangat menghiburkan hati..(bila ko hayati konon2 ala2 berada dalam dunia "Cinderella" ok. muzikal dan persembahan sangat2 sweet ok..OMG i'm in dreamy ...

















beli ngan Cik Zarina my office mate die yang rajin beli dan die jugak yang rajin + pandai survey sampai dapat harga paling murah ok. Korang mesti nak tau brape harga sepasang lens ni kan?kan.. murah je babe, mesti korang terkejut sbb ako hanya perlu bayar RM15 ok sepasang. dan jenisnya adalah Kimci pink 16mm ok, besar x besar lah bila ako apply kat bijik mata ako penuh seyh. hahahah.. sebenarnya kalau nak dapat lagi murah pun boleh sebenarnya RM9, tapi ako ni bukan boleh nak tunggu lame2 nih kan..so ako bayar jela ngan harga tertera tuk sepasang. Tapi ako beli 2XRM15 =RM30. murah kan??

So nak tengok x hasil selepas pemakaiannya..jeng jeng


hahah muka ako cam pelik je kan..tah lah mungkin pandangan dari atas membuatkan gambar ako cam alien hahahahahah


hah..gambaran penuh..ok kan??





Camne korang suka x atau teruja x tengok gambar2 yang di edit khas menggunakan applikasi( giler skema ayat ako siyot) leleleme photo editing hanya install ke dlm hp ko yang penting haruslah yg boleh trima mms.so akan dpt lah adet gambar2 nih ok





terima kasih datang singgah