31 May 2011

Malam itu di Teluk Cempedak


Ok korang malam selepas aktiviti makan dan bergambar tertiba lak budak2 ni ajak lepak kat luar dari resort,kata diorang meriah kat luar..

Sebenarnya ako xdalah surprise pun mmg ako tau mmg meriah nak2 kat TC (teluk cempedak) kat pesisir pantai die malam2 ramai orang lepak..jual memacam pahtu budak2 muda jela melepak kan..So malam tu ako gene,zarina n tunang achik kena ikut lah sebagai bodyguard ako..pembantu kepada bubu..untuk memastikan ako xmengatai kan..ekekek..poyok2 je ek..

Ok jom nikmati suasana malam kat Teluk Cempedak melalui gambar2 ako nih jom


Menuju ke tempat kejadian


Wah...siyes masa sampai kat sini terasa cam kat thailand da..sume barangan dan jualan diorang jerw sepanjang khemah yang ada kat situ



Berpinau gak lah mata ako bila tengok sume barangan nih..boleh sawan..sebab murah dan santek

Dan selepas itu kami ke pantai lah uoll..





adakah ako kelihatan comel bermulut itik..???miahahaha





Berjalan melepak kami sampai lebam sambil menikmati kopok lekor..wah..bestnya malam tu ramai sangat orang melepak .pahtu da jugak geng2 basikal fixie cam kawan baik ako..bagus lah budak2 skang sukakan sukan cmni sekurangnya diorang xrosak kearah lain.

Setelah penat kami pun berangkat balik untuk berehat dan tido lah uoll..

BBBZZzzzzzz.....nite..











Malam itu di Teluk Cempedak


Ok korang malam selepas aktiviti makan dan bergambar tertiba lak budak2 ni ajak lepak kat luar dari resort,kata diorang meriah kat luar..

Sebenarnya ako xdalah surprise pun mmg ako tau mmg meriah nak2 kat TC (teluk cempedak) kat pesisir pantai die malam2 ramai orang lepak..jual memacam pahtu budak2 muda jela melepak kan..So malam tu ako gene,zarina n tunang achik kena ikut lah sebagai bodyguard ako..pembantu kepada bubu..untuk memastikan ako xmengatai kan..ekekek..poyok2 je ek..

Ok jom nikmati suasana malam kat Teluk Cempedak melalui gambar2 ako nih jom


Menuju ke tempat kejadian


Wah...siyes masa sampai kat sini terasa cam kat thailand da..sume barangan dan jualan diorang jerw sepanjang khemah yang ada kat situ



Berpinau gak lah mata ako bila tengok sume barangan nih..boleh sawan..sebab murah dan santek

Dan selepas itu kami ke pantai lah uoll..





adakah ako kelihatan comel bermulut itik..???miahahaha





Berjalan melepak kami sampai lebam sambil menikmati kopok lekor..wah..bestnya malam tu ramai sangat orang melepak .pahtu da jugak geng2 basikal fixie cam kawan baik ako..bagus lah budak2 skang sukakan sukan cmni sekurangnya diorang xrosak kearah lain.

Setelah penat kami pun berangkat balik untuk berehat dan tido lah uoll..

BBBZZzzzzzz.....nite..











30 May 2011

Family day @ Swiss garden

Ok korang ako skang bizi lately sebab tengah bersiap untuk trip famili day ke cherating hokkeyy..dan perbelanjaan di tanggung penuh oleh company ako lah..

so ako update dulu tuk scene yang pertama ok.bertolak  dari kl dalam kul 11 pg.tapi korang tau x tertiba tenggeleng kuning ako wat hal la plak..adoiiyaii masa tu ako ngn acik mula la kan nak cuak bagai ,mana taknya jauh lagi tuh nak arrive Kuantan.so dengan rasa toya dan buat2 muka xcemas kitaorg call lah org toll line service so diorang anta org bijak pandai check..Alhamdllah keta xda masalah cuma sedikit mereng di meter cam tuan die gak la ni..

so sampai2 ako terus checkin lerw.


Ok ni no bilik ako menginap ok..so nextime sape2 yang akan duduk/guna bilik ini..ako ucapakan slamat datang...



dah masuk bilik kemas2 la apa yang patut..satu bilik tuk 3 org so yang reramai ni stendet lah pompuan masuk tuk buka intro info gosip semasa


Pose maut dulu sebelum mnjalankan aktiviti lain

sila maafkan andai muka ako ala2 xcuci sebab baru sampai okehh...


Wif geneviene berposing sakan ok..
so kami kepenatan tiba masa tuk makan malam so kitaorang bersiap ke tempat untuk nikmati dinner, giler mmg best sangat2 makanan terlalu banyak pilihan sampai naik kembong perut ako.mau xkembong 6 pinggan langsai ako sebat..

antara hidangan dinner yang ako sentap malam tuh








hah ini lah yang ako lantak..sedapp seyhh giler layan makan nih sume boleh bikin ako segemok mungkin caya lah nyah...lepas nih workout tuk diet balik hokeyy

lepas makan kita posing ok..

ako yang sangat2 kekeyangan ok.



Cuba Klik tengok apa jadi!